Kedves Libsi seggfejek! Szálljatok le rólam a feleségemről de legfőképp az apósomról! Mi közötök van ahhoz hogy mi hogyan élünk ? Nekem mindenhez jogom van ahogy feleségemnek és az apósomnak is! Kiknek képzelitek magatokat ti szartúróbogarak ? Mert azok vagytok szartúróbogarak és ellesztek taposva egytől egyig! Kitörölhetitek a seggetek a ki..szott OLAF jelentésetekkel együtt annyit is ér az egész! Nektek semmihez nincsen jogotok semmihez senkik vagytok és azok is maradtok! Egy szívességet még megtehet mindenki! Mindenki leszo.hat! Én vagyok valaki ti pedig senkik vagytok liberális faszfejek! Ajjadék ge.ik vagytok! Az alja nép polgároknak egyet üzennek leszo.hattok degeneráltak! Mindenki leszo.hat!

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Van egy olyan erzesem, hogy ez inkabb egy elkeseredett blogger cikke, de valoszinu ezt gondolhatja, es talan ki is mondja egy bezart szoba melyen, esetleg a nejenek cimezve, ha eppen nem kocog a foga a felelemtol,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Tiborcz István üzenete: Mindenki leszophat!
...ez a fiatalember keresztény demokrata vagy fiatal demokrata ???...kit képvisel amikor a "papával" iszogat?
nezelodo
Ha ez a piti fatolvaj írta, akkor az apósa éppen aktuális politikai hitvallását olvashatjuk, és nem kell, felesleges hozzáfűzni semmit. Pakolni kell, és elhúzni, amíg nyitva a határ, vagy kiegyenesíteni a kaszát!
lampa laz
...szopsz te majd rendesen a gyakorlatba rühes, a rácsok mögött, sőt még a korpást is tágítani fogják, hashajtóra nem lesz szüséged, csak liberóra.
bakegya
Több száz milliárd lopottholmival a füle mögött EU polgárai is meglincselhetnék IGEN BÁTOR-VITÉZ ez a TIBORCZ PITYU-
A Balyer kutyagumi már bevédte,most már az apósa barátai a fideSS FANOK KÖVETKEZNEK-TÖRLESSZÉK A BÜNTETÉSEIT ÉS A HITELEIRŐL SE ENGEDJÜK MEGFELEDKEZNI ŐKET!!!
SemmiCicóóóóó..wazzeee..
@Nessy: ...söt!...egy...eccarvúúúúúúúú´..ORRSZARVÚúúúúúú´.. ÚGYe..?!...wazzeee.. hogy VÉGREtélleg.. MEGÉREZZE.. a kiszbottmegaTISZTELETET.. megaTÖRÖDÉSSsssT´... wazzeee...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.