A WikiLeaks kiszivárgott táviratai szerint Orbán Viktor már a 2006-os választásokat is csalással akarta megnyerni: diplomatákkal közölte, hogy amit a kampányban mondani fog, arra nem kell figyelni. A jelentések szerint ugyanarra készült, amit Gyurcsány Őszödön elmondott. A WikiLeaks iratok révén igazolódni látszik, hogy Orbán hazudott a választóknak “reggel, délben és este”. Szétverte a kormányzást, meghiúsította a reformokat, amelyeket maga is megígért a külföldi diplomatáknak, a pénzügyi világ képviselőinek. Feláldozta Magyarországot a saját hatalomra jutása érdekében. A 2006-os vereség után a teljes ciklus alatt ugyanazt a hazudozást folytatta, amiről 2006-ban azt mondta a külföldi diplomatáknak, hogy azt hagyják figyelmen kívül. A Fidesz retorikájával élve, Orbán hazugsággal és csalással nyerte meg a választásokat, mert becsapta a szavazókat. “Hagyják figyelmen kívül, amit mondok” a kampányban – két amerikai diplomáciai távirat szerint is erről beszélt a 2006-os...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Természetesen csalással került kormányra a fityesz 2010-ben, ez nem is volt soha kérdés!

Nyerhetett volna orbán ha nem hazudik 3,5 évet éjjel és nappal, ha az igazságot, a tettei által megtapasztalt igazságot mantrázta volna, miszerint pl.:
- ellopja 3 millió leendő nyugdíjas megtakarítását,
- kb. 35 új adóval sújtja a Zembereket,
- megadóztatja a minimálbért,
- kifosztja a devizahiteleseket, 200-250 ezer családot egy életre megnyomorít, ellehetetlenít,
- 3 millió rászorulótól elveszi a szociális juttatásokat,
- a megígért 1 millió új munkahely helyett 500 ezer közmunkást képez ki, aláz meg,
- haveroknak árulja ki a magyar földet,
- évente 30-45 ezer KKV-t tesz tönkre, mert az EU-s támogatásokhoz csak a haverok férhetnek hozzá???
stb...stb...stb...

Így van, orbán pártja még a parlamenti küszöböt sem érte volna el ha az igazsággal kampányolt volna, ha nem hazudott volna folyamatosan. S ez bizony csalás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
2014-ben a parlamenti,az önkormányzati,EU parlamenti választások.2018-ban a parlamenti
választások. Ami csak a jéghegy csúcsa.
Lepényleső
Volt aki ezzel eddig nem volt tisztában? Minden választójogi törvénymódosítás ezt célozta
2010 óta. Ugyan ki az aki ezt eddig nem látta?
tudode
Szerenád a POLITIKAI KALANDORNAK, széltolónak:
.
---- Az ember egy léha egy könnyelmű SENKI
.
www.youtube.com/watch?v=eeAHpPNSHCc
.
Ki akadályozta meg, hogy EMBER maradjon!
.
Vessen magára ez a PORSZEM hatalom, és LÓVÉÉHES porszemecsKE!
Eladott Ország
Egy elcsalt 2018-as választás után. Az, ami a választások estéjén este 7 és 11 óra között történt a mai napig rejtély. Az NVI nem hozta nyilvánosságra a választások részadatait, ugyanis arra hivatkoztak, hogy több helyen még nem zárult le a szavazás. Nos, átfutottam a választási törvény erre vonatkozó részét és ilyet az nem állít! több tucat körzetben tűntek el az ellenzékre leadott szavazatok, vagy kerültek át kamu pártok nevei mellé. Mégis hogyan? A feltételezések szerint nem csak egy, vagy két helyen nyúlhattak bele a választásokba, hanem több lépcsőben, sokszor, előre kitervelten tették azt. Az, ami a részvételi számokkal történt – a fél hetes adatok után, este hétkor lecsökkent ez a szám – soha korábban még nem fordult elő a magyar köztársaság 28 éves történetében. Minden egyes korábbi választáson emelkedő tendenciát mutatott a részvételi arány. Kivéve idén, amikor egészen fél hétig rekord részvételre volt kilátás. Ezt követően azonban nem hogy rekord részvétel nem lett, hanem a korábbi számok lecsökkentek. Logikátlan és teljes mértékben érthetetlen. Az ellenzéki pártok többsége választási csalást sejt a háttérben, így az illetékes hatóságokhoz fordultak, hogy megvizsgálhassák az adatokat. Több párt újraszámlálást, vagy épp új választások kiírását követeli. Igen ám, de ezt pont attól az intézménytől szeretnék kérni, akik nagy valószínűséggel egy esetleges választási csalásban részt vettek. Az NVI rendszere a választás napján este 7 órakor bedöglött, amelynek csak egy lebutított verziója érhető el azóta is. Az MSZP ki szerette volna kérni a választási adatokat, hogy betekintést nyerjenek a körzetenkénti jegyzőkönyvekbe, ezek azonban a mai napig nem elérhetőek. Pálffy Ilona tájékoztatás szerint ugyanis az informatikai rendszert csak a hétvégére tudják helyrehozni. Ez tehát azt jelenti, hogy jelen pillanatban nem érhető el a 11 000 helyi választási bizottság által készített jegyzőkönyv közül 1 db sem. Tehát azt akarja elhitetni velünk Pálffy Ilona, hogy majd egy hétbe...
Eladott Ország
@Eladott Ország: folytatás ma, 15:20; ... fog telni, mire képesek lesznek kijavítani egy informatikai problémát? Arról nem beszélve, hogy egy dolog, ha a honlap nem működik megfelelően és más dolog az adatbázis. Kit tetszenek hülyének nézni, kedves Ilona? Ki fogja elhinni önöknek, hogy nem pontosan ennyi időre van szükségük ahhoz, hogy úgy kozmetikázzák az online adatokat, hogy azok alátámasszák a korábban kiadott NVI adatokat? Minimum 100 000 választó – de ez a szám inkább több száz ezer lehet – szavazata hiányzik a rendszerből. Olyan szavazatok ezek, melyek eldönthetnek egy szavazást. Hol vannak ezek a szavazatok? A 24.hu-nak nyilatkozó, nagy rendszerekkel dolgozó informatikai szakértő szerint az egy hetes helyreállítási idő olyan hosszú, hogy az valószínűsíti, az adatokkal történt valamilyen probléma (nem koherensek, vagy adatvesztés történt). A szakértő szerint az összes többi hibalehetőség órák, esetleg 1-2 nap alatt kiküszöbölhető lenne. Etcetera...
tudode
Abban a hiszemben olvastam el a cikket, hogy a 2018-as RENDSZERGAZDÁK valamelyike szólalt meg inkognitóban, hogy MEGBUZERÁLTÁK az "un" választási rendszert, amely korábban NEM DÖGLÖTT BE!
.
Széltoló 'AA'-t a TAMBURMAJOM valakije úgy mutatta be 2005 adventjén, hogy Mo. miniszterelnöke, ahol -- ismerve önmagát --- belátta, hogy NEHÉZ A KÍSÉRTÉSNEK ELLENÁLLNI:
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com
www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM
.
Bármelyik LELKI ATYÁT kenterbe verte, majd az országot, mint KERESZTÉNY valamicsKE!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.