A külügyminiszter szerint, aki beengedi a bevándorlókat, azt kockáztatja, hogy beengedi a terroristákat is – tudósít az MTI Dunakesziről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s aki meg ezeket a barmokat hagyja hatalmon az meg az ország szétlopását! =))
Nessy
Ez természetesen az ellenőrizetlen kötvényesekre nem vonatkozik???
Csak huszonezer szabadult rá az unióra, nektek hála? Te is kaptál a nyereségből, vagy neked nem adtak Rogánék?
vukkocska
Tényleg, hogy a külügyes az ország kb harmidik legsötétebb agyúja? (N.Sz., K.L., na meg azért van még ) Ki volt az, és melyik kormány, aki több tízezer embert beengedett Magyarországra, és odaterelte a Keleti pályaudvarra? Na ugye. Egy fideszes kérdeztem meg, aki azt mondta, hogy nem voltak felkészülve. Mire is? Hogy hónapokon keresztül GYALOG közelítették meg Magyarországot? Persze, hogy a jó megmentő akkor most miben lubickolna? Persze, a sajátjaiknak. Remélem eltakarodnak és mennek a nemzeközi bíróságra mint Milosevics.
papa.49
Ezzel szemben azt mondták a tévében marokkói származású geci volt az elkövető de FRANCIA ÁLLAMPOLGÁR te zselésagyúkakadú értsd már meg EZ SE MIGRÁNS VOLT BALFASZ !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.