Szerinte a füvesember tevékenysége nem kitüntetést érdemel, hanem hatóságilag fel kellene lépni ellene. Hogy pontosan mi állhat az egésznek a hátterében, azt nem tudni, de sokak szerint az egész arról szól, hogy a bükki füvesembert végleg elhallgattassák.

Forrás: avilagtitkai.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az mondja a profeszor úr, hogy egyes gyógynövényeknek nincsen gyógyhatása.
Ez igaz. Ugyanis sem a gyógynövény sem a gyógyszer nem gyógyít hanem segít a szervezetnek meggyógyulni. A gyógynövények bár hatásilag gyengébbek mint a felturbózott kemikálék azért hosszasabb használatot igényelnek de sokkal egészségesebbek mivel azoknak nincs más utóhatása, nem kell mellé más szervezetvéső adalékokat használni.
Az is igaz, hogy a gyógyszereket sem lehet nélkülözni, ugyanis az ember mivel a bokros pénz és karrierhajszája révén nem szakít időt a gyógynövények használatára így az utolsó pillanatban nem biztos, hogy azok elég hatékonyak.
Amúgy én egy ilyen füvesember könyvnélküli tudását többre tartom, mit aki a könyvekből okulva őket támadja.
Sámannus
Elhangzott a kuruzslás kifejezés ami minden esetben törvényen kívüli cselekvés a jelenlegi szabályok szerint ennek üzletszerű művelése nem támogatható, akár a csontkovácsok, távol tartják ez egészségügytől a betegeket, és haszonszerzésből csinálják. Az is érdekes, hogy a vizitdíjat elátkozzák, de az orvosláshoz nem juttatnak elég forrást.
Hogyan lesz ebből megvilágosodás?
Az öreg úgy kapta a kitüntetést, hogy azt a lyóságos vezír határozta el, nem egy szakmai testület, de ezzel is magunk alatt vágjuk a fát, ha nem ismerjük fel mi a valódi érdekünk.
sokanvagyunk
Csak hatóságilag engedélyezve, maffiákat kiszolgálva szabad kuruzsolni.
Nessy
Minden éremnek két oldala van. Sok mindenre jók a gyógynövények, ha megfelelően termeszti, szedik, kezelik, használják.
De azért vannak betegségek, amelyekre nem igazán van hatásos gyógynövény önmagában. Arról nem is beszélve, hogy a gyógynövényeknél ugyanúgy létezik a kereszt referencia, mint a gyógyszereknél. Ha használja az egyiket, nem használhatja mellette a másikat, mert jobb esetben csak hatástalanítják egymást, rosszabb esetben nagyobb bajt is okozhatnak.
Tényleg sok gyógyszerünk alapja növényi hatóanyag. De nem mindegy milyen mennyiségben!
Egy kis köhögésre tényleg hatásos egy növényi keverék, mézzel. De már a COPD kezeléséhez édes kevés lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.