Angyalföldön vendégszerepelt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. Még el sem kezdődött a beszéd a közönség már retteg: ha április nyolcadikán veszít a Fidesz Budapest is olyan lesz, mint Bécs. A fórum résztvevőit és a rezsibiztost kérdeztük volna.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Remélem a 2 mrd. jól kamatozik a mi Szilárdunk házi alapitványának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez igaz az egyik FOS VOLT, a másik MEG SZAR hát egyformák !!!
CsipkeRózsa
""Horthy óta nem volt olyan vezetőnk, mint Orbán""

Ez biztos!
Clavigo
Remélem a 2 mrd. jól kamatozik a mi Szilárdunk házi alapitványának.
Commenter
@papa.49: Így, így. Csak egyik egy világégésbe, a másik meg polgárháborúba akarja rángatni az országot. És na vajon ki is temetette vitézhnagybányait újra na vajon ki? Úgy van! Orbán mentora, és a szobra még mindig áll...no other comment!
papa.49
@Commenter: Az igazság az hogy akkor más volt a helyzet mint most de nem lett volna muszáj nekünk a németek oldalán beszállni a háborúba, de itt mindig IQ nukuk voltak a vészterhes időkben a vezetők, és még egy legfeljebb 2 évvel korábban foglalták volna el a németek az országot, de ugye a akkor nem lett volna ,,visszacsatolás,, a környező országokból ...
Most viszont ,,béke,, van Európában csak ez a harcikecske akar állandóan háborúzni valakivel, hát keres magának olyan célpontot amin ő úgyse tud változtatni mert pitiáner hozzá, és az ellen uszít állandóan !!!
CsipkeRózsa
@Clavigo: "Az előzetes 2,4 milliárd forintosra belőtt, háromszintes csarnok csak a beruházás első üteme. Lesz még egy 130 fős kollégium is, illetve az edzésekhez és a tanulmányokhoz szükséges kiegészítő fejlesztések. A teljes beruházás 4-4,5 milliárdba kerülhet."

444.hu/2018/03/29/meg-is-van-ki-epiti-nemeth-szilard-birkozoakademiajanak-sportcsarnokat-22-milliard-forintert
Commenter
@papa.49: kedves papa először is köszönöm hogy sirámaimat végighallgattad korábban, mert akkor már nagyon elkapott az elkeseredés és a gépszíj. Jól esett az érzékenységed és a türelmed, mert a jelenlegi min. e ha annak nevezhető totális katasztrófa, és ha nyer, vagy választást hamisít nekünk kampec. Jön az orbáni vasfüggöny.
És ott nem fog megállni, hiszen azért ajnározza a határontúli magyarokat és dönti beléjük a magyar adófizetők pénzét mert ő Nagy Mo-ról álmodik ő a Kárpátok 2. géniusza. Victor Ceau. Ennyi. :((( Üvölteni tudnék a dühtől, szerencsére most már az EU is észbe kezd kapni és fel is függesztette a pénzek 1 részét. A tagsággal is ezt kellene ennek a tahónak és politikai rendszerének semmi keresnivalója a modern, demokratikus Európában.
papa.49
@Commenter: Sajna mi is itthon szenvedjük el a csutigörény minden kitolását, amit kitalál a nép ellen, és nekünk már nincs is lehetőségünk felszedni a sátorfánkat és odébb állni, tehát maradnunk kell küszködni mindennel, a tetejébe meg még hallgassa az ember a sületlenségeiket, ami a műveletlenségükből adódik !!!
Ezen már néha bepöccenek én is pedig igazán béketűrő vagyok !!!
A ,,nagy Magyarország,, neki se fog sikerülni, mert a szomszédos országok biztos nem mennek bele ebbe, meg ha belegondolok semmi értelme nincs is, mert lassan minden ország bent lesz az Unióba, csak esetleg mink fogunk kiesni onnan, és egyből a most rettentően orbánbarátok abban a pillanatban már nem is emlékeznek egy csutigörény emberszerűre !!!
Gondolom ha kivágnak bennünket akkor itt cudar világ következik, pénz nem lesz semmire, esetleg az orosz medve ölelő karjaiban találjuk magunkat, mert a nyugat most se fog értünk semmit tenni, mint a történelem folyamán oly sokszor, tehát nekünk kell fellázadni, és elhajtani az itthoni vérszívóinkat, mert más nem teszi meg helyettünk !!! Csak ez nem megy véráldozat nélkül, mert a csuti. és a bandája ragaszkodik a hatalmához, az országot ki kell csavarni a markukból !!!
Ez tudom nem túl biztató kilátás de számot kell vetni a lehetőségeinkkel, és nincs más út csak ez !!!
Commenter
@papa.49: itt már csak az EU-ból való azonnali kirúgás segíthet-mert akkor úgyis bukik. Ne már egy ilyen utolsó semmirekellő az egész világ ellen!
Perwool
Azt mondják, a történelem ismétli önmagát.
Adolf Hitler is így kezdte.

Világuralmi törekvés, kommunistaellenesség.
Kormányra kerülve felszámolta, a jogállamiságot, a német állam föderális jellegét, az ellenzéket.
Külpolitikájában nem elégedett meg a versailles-i békerendszer felszámolásával, hanem a gyakorlatban is meg akarta valósítani világuralmi elképzeléseit.
Lehetne még folytatni.
Orbán Viktor szintén zenész, Hitler hogy is végezte?
papa.49
@Perwool: Ha visszagondolsz pár éve írtam az a világ, meg a mi ,,szerencsénk,, hogy a csutigörény mögött nem áll akkora népesség, és akkora gazdasági potencia mint a 1930 években a Hitler mögött !!!
papa.49
@Commenter: Igen csak ne feledd annak minden keservét az a kb. 4.5 millió fogja lenyelni aki most is már nyomorog, vagy a nyomorgás határán áll !!!
Itt olvasom hogy az EU. MÁR FEL IS FÜGGESZTETTE EGY NAGY CSOMÓ PÉNZ KIFIZETÉSÉT, PONTOSAN A CSALÁSOKRA VALÓ TEKINTETTEL !!!
Commenter
@papa.49: tudom a hibbant reinkarnációs kormányzás c. topikban írtam is ezt és a sok troll miatt totál elszálltam a dühtől ahogy "klubtag" is! Ez van.
papa.49
@Commenter: Nyugi, őrizd meg a nyugalmadat, mert azzal csak magadnak ártasz ha nem ezt teszed, még lesz feladatunk itt az ,,új világban,, is, szükség van olyanokra akik nem csupán az eléjük tett élelmet eszik meg hanem GONDOLKODNI IS TUDNAK, ÉS AKARNAK IS MÖGÉ LÁTNI A DOLGOKNAK !!!
papa.49
@Commenter: Akkor is ki kell bírnunk pontosan a jövő, a jövő nemzedék érdekében, és erőnkhöz mérten segíteni kell ennek a brancsnak az eltakarításában, mert amíg ezek közül csak egy is hatalomba marad fent áll a visszarendeződés lehetősége, itt nem a kishalakra, hanem a vezető csaholókra gondolok, persze az is kell hogy mindenki viselt dolga mindenki számára megismerhető legyen, és aki exponálódott ehhez a brancshoz többé ne viselhessen semmilyen pozíciót !!!
Qqberci
@CsipkeRózsa: És Sziszike magánzárkája hol lesz?
advocat
Hát,
1) Trianon.
2) 1920 (!)-as zsidó törvények!
3) Hadüzenet a Szovjetúniónak, Angliának és az USA-nek.
4) 1 millió ember halála, benne a II. magyar hadseregé.
5) Vidéki zsidók Auswitzba hurcolása.
6) Szálasi.
7) "Sikeres" kilépés.
8) Budapest szinte teljes megsemmisítése.
9) Kicsi robot.
10) És mulasztás, hogy nem tarthattunk meg Trianonban elvett területeket. Mert az oroszok valamit ajánlottak. Csak nekünk a háború volt a fontos. A következmények...
És megalapozása a kommunista rendszernek.

Valóban kiváló államfő volt. Viktor még igyekezhet!
Commenter
@advocat: szép kis lista! :((( és ezt akarja vitya überelni... :(((
Pálinkás Pál
@advocat: Te most nagy marhaságokat írtál ide...ugorjál csak neki mikor indultak a zsidó deportálások,és ki is volt akkor "hatalmon"!!!Horthy Szálasi ellen volt,csak nem volt elég hatalma hogy megakadályozza a váltást...Jól néz ki,amiket ide firkáltál,csak köszönőviszonyban sincs a valósággal!!!
advocat
Palikám! A vidéki deportálások már 1944. nyarán megindultak. Szálasinak ki és miért adta át a hatalmat? Ja! Nem vot hatalma? Miért nem mondott le előbb? Ez volt egy tétel, A többivel mi a helyzet. És nem firkálok, hanem kifejtem a véleményem, ami esetleg lehet hibás. De azon lehet vitatkozni. Értelmes embereknek. Szóval nem veled.
papa.49
@CsipkeRózsa: Majd ,,megfaragjuk,, hátha még sikerül belőle ,,embert faragni,, )))))))))))))))
Commenter
@Szeparepa2: Kb, itt tartunk mindenkitől de mindenkitől védjük meg magunkat pedig ovi.tól kellene-
Commenter
@papa.49: Most már ki kell hogy vágjanak hogy ovi bukjon és fellélegezhessünk, élhessünk.
F_Viktor
Elnézve a fityesz tábort, a birka nyájat, a nyuggereket, mint a zombik bámulnak csak maguk elé, megnyugodtam.
Hamarosan kihal ez a nemzetáruló bégető faj.
feleselek
@papa.49: @CommenterPedig Ferenc pápa azt mondta pokol nem létezik...
feleselek
@papa.49: Hofi is azt mondta, "Ez fos, de, ha összeáll, akár szar is lehet..."
rohács1926
@F_Viktor: tegnap, 00:17
Több, mint 10 éve vagyok nyugger.
Lehet, hogy én is mint egy zombi, csak bámulok magam elé? Ejnye Viktor!
Persze abban igazad lehet, hogy szaporítani már nem fogom a társadalmat.
F_Viktor
@rohács1926: A videón szereplő agymosott, 90 százalékban nyuggerekről állítottam, hogy úgy néznek maguk elé, mint a zombik!
karma1
@Commenter: @papa.49: Olyan helyrol is johet segitseg, ahonnan almunkban sem gondoltuk volna.! Hiszen az o reagalasuk - a roman kormanye - teljesen logikus, ertheto es elfogadhato.
Mi van, ha pont EBBE fog beledolni a fityesz birodalom?

propeller.hu/itthon/3343960-bepanikoltak-szekely-orbanistak-szaboltalja-roman-posta-magyar-valasztast#v2133197
karma1
@Commenter: 13.52-re: Ne hidd, hogy bukik. Ha minket kirugnak, akkor o azonnal igazolast fog ebben latni, vagyis azt mondhatja az idiota hiveinek, hogy "Latjatok, en megmondtam, hogy mindez a Brusszel armanykodasa, ok nem akarnak bennunket, pedig mi megvedtuk oket a sajat testunkkel!"
PROPAGANDA, PROPAGANDA es meg egyszer PROPAGANDA, amit a fityesz kivaloan tud alkalmazni, hiszen majdnem az egesz media az o kezeben van!

A masik: nem eszik olyan forron a kasat! Az EU nem tud egyszeruen kirugni egy orszagot sem, ehhez minimum az kene, hogy a magyar alkotmanybirak egyertelmuen igazoljak, hogy 2011 ota, az Alkotmany eltorlese ota egy illegitim kormany egyszeruen ellopja az unios penzeket, nincs tovabb!
Es meg ekkor sem lenne egyszeru a dolog, mert az unionak gyemantkemenysegu, megcafolhatatlan bizonyitekok kellenek ezugyben, mert egy ilyen multilateralis szerzodest egyoldaluan nem rughat fol. (Kell meg a masik 27 orszag beleegyezese is, egyhanguan. Hat az meg nem lenne meg, mert talan a lengyelek kiallnanak orban mellett).
Az unio csak annyit tehet, hogy nem ad egy fillert se tobbet, mig orban van kormanyon. A legszegenyebb retegnek ettol nem lenne rosszabb, csak az oligarchak esnenek neki orbannak, hogy milyen baromsag az, hogy ok nem tudnak tobb palyazaton nyerni ezutan?
A legszegenyebb - es a kozeposzta;lybeli magyarok nagy resze sem - kap ezekbol az unios penzekbol, ami kis toredek megvalosul ezekbol a penzekbol, azok is csak a nagyvallalkozokat, meg orban oligarchait hozzak helyzetbe.
Sem Merkel, sem a tobbi felelos unios politikus nem akar kibaszni a magyar neppel, mert nem veluk van a gond, hanem a csuti cigannyal...
Commenter
@karma1: kedves karma, igaz amit írsz mint mindig, de csak nem hagyják ezt az őrültet tombolni,már nekik is rohadt gázos!
karma1
@Commenter: Nem fogjak hagyni, Dragam, mert ez mar MINDENKINEK gazos - kivetel a budos halfarok, meg egypar troger troll...
Commenter
@karma1: Legyen igazad. Engem utál a halfarok, de vagy egy olyan sejtésem hogy nem is akkora troll mint amilyennek teteti magát...!
Commenter
@feleselek: papa rosszul tudja Josef Ratzinger XVI Benedek pápa még alaprajzot is készített a pokolról. Itt is lehozta a szegény kinyírt Népszabi, meg a világsajtó amúgy. Az emberek nem elájultak többnyire hanem fetrengtek a röhögéstől. És Igen, mindezt húsvétkor adta rajzba a pápa. Nem, ez nem vicc!
karma1
@Commenter: Ez mondjuk egy uj info rola, de talan nem kellett volna ekkora baromsagot kinyilvanitania...:o))
Egyebkent a pokol itt es most van a Foldon, mert csak mi vagyunk kepesek arra, hogy megkeseritsuk embertarsaink eletet.
Kar, hogy szinte csak ez kulonboztet meg bennunket az allatvilagtol. (Na meg az, hogy mi szembe tudjuk forditani a huvelyk- es a mutatoujjunkat, es csak az ember kepes nevetni es sirni. Valamint csak az ember kepes arra, hogy bortonbe csukja embertarsat, akar vadak nelkul is. Ez az allatvilagban nem fordul elo, ha egy kis rovar megbenit egy nagyobbat, es azt bevonszolja a rejtekebe, akkor azt csak azert teszi, mert az utodait taplalja belole.)
Commenter
@Perwool: persze hogy így kezdte. Hitler bukott festő volt, Orbán bukott ezredrangú focista! És ugye Weimari köztársaság, Anschluss, Lengyelország lerohanása, Hosszú kések éjszakája.
Hogy végezte? Önkezével, benzinnel felgyújtva a hullája. Ez a hivatalos verzió. A másik összeesküvés elmélet az, hogy Eva Braunnal Dél- Amerikába szöktek, és boldogan éltek. Sőt még egy lányuk is született. Magyarul sosem jelent meg a könyv, John Le Carré kiváló regénye ez.
Commenter
@karma1: Baromság? Totál hitt és hisz benne! Ez a baj a RK egyházzal ami hááát...inkább no comment!
karma1
@Commenter: Miert, Istent lattak mar szemelyesen? Allitolag az is letezik a RK egyhaz szerint, nem igaz???...:o)))
Commenter
@karma1: Aki ütős cuccot tol, vagy hullarészeg az látta. Én szkeptikus vagyok és úgy hiszem nem a külsőség a lényeg. Nagymamám bölcs asszony volt ő azt mondta: Isten mindenkinek a saját lelkiiismerete, ezzel kell elszámolni. Én ebben hiszek.
feleselek
Persze, lehet, hogy Ratzinger járt ott -hamár alaprajzot készített...- ahol Ferenc pápa, még álmában sem...
Grafix69
Bírom ezeket a történelem hamisító fideszes elvtársakat . Nem tudom pontosan a hasonlat mibenlétét , de gondolom erre gondoltak. : Horthy megörökli a szétszakított Magyarországot ( Trianon ) , nagyon nagy gazdasági nehézségekkel . Orbán megörökli Magyarországot a szocialistáktól nehéz gazdasági helyzetben . ( 2008 , világ gazdasági válság ) Horthy kiépíti az iskola rendszert ( Magyarországon az 1920 években 90 százalékos volt az írás tudatlanság ) Orbán kiépíti a közmunka programot ami kozmetikázza a munkanélküliséget . Horthy belép a második világháborúba Adolf Hitler oldalán ( bízva a Trianon előtti nagy Magyarország helyreállításában ) Orbán megengedi a külhoni magyaroknak ,hogy bele avatkozzanak a belföldi politikába ( szavazati jog ) Horthy hazudik mikor azt állítja 1944 nyarán , hogy nem tudott a zsidók elgázosításáról tömeges kivégzésekről (már 1943 tisztában volt vele , mi történik a deportált zsidókkal ) Orbán hazudott az európát legfőképpen Magyarországot elárasztó migrációs kérdésről . ( közel 40,000 menekültet fogadott be az ország , ebből az Európai Unió csak 1300 -at kért a többi kötvény biznisz ) Annyi a hasonlóság ,hogy semmi , talán a hazudozásban illetve a képmutatásban .
karma1
@Commenter: Szerencses vagy, valoban nagyon bolcs asszony a Nagymamad...:o))) Melysegesen egyetertek Vele,..:o)))
Commenter
@karma1: nemcsak bölcs jó is volt. Sajnos már nem él. kegyetlen időskort adott neki a sors végigasszisztáltuk Alzheimeres leépülését. 10 évig vegetált, már a nevét sem tudta, bennünket nem ismert meg, 8 év rácsos ágyban, pelenkában 8nm2-en mert az Alzheimeres otthon nem ápolható ennyi ma Mo-on a beteg időskor...és egy életet dolgozott le becsülettel, beteg anyját ápolta, 5 unokát, 3 gyereket nevelt, agresszív, rossz félrelépő férj mellett. Neki ez jutott sajnos. Jobbat érdemelt volna! Nagyon hiányzik!
koszpeko
"Horthy óta nem volt olyan vezetőnk, mint Orbán"

Ez tény.
Akkor is a 3 millió koldus országa voltunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.