Ugyan Rogán Antalt a helikopteres bulija óta szinte eldugták a közvélemény elől, azért derülnek ki róla hírek. Most éppen az Európai Csalás Elleni Hivatal nyomoz egy hozzá köthető ügyben, amelyben osztalék címén svájci bankszámlán landolt a pénz. A mindenhez (is) értő miniszterről 2016 nyarán derült ki, hogy egy elektronikus aláírási eljárás feltalálója Csik Balázs és Lengyel …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Kevered a szezont a fazonnal. Svajc NEM unios orszag, - Ausztria IGEN... Gyurcsany penze pedig olyan bankban van benn, ami osztrak -magyar tulajdonu, es Magyarorszagon vannak fiokjai. orban es a tobbi rablo HSBC-be meg privat svajci bankokba teszik a penzuket...
A kulonbseg kb Mako Jeruzsalem tavolsag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Profitrade 90 Kft., amelyik 2013-14-ben közel egymilliárd forint uniós támogatást nyert el, többek közt Rogán Bűnöző Antal találmányának ,az elektronikus aláírás fejlesztésére is, amelynek támogatásait az OLAF is vizsgálja. Nos, ez a cég 2015-ben több mint 41 millió forint osztalékot fizetett a tulajdonosoknak. A 24.hu füstbombája szerint ennek az összegnek – 41 millió és még 231 ezer forint – a nagy részét, azaz 41.228.000 forintot Svájcba utaltak a Central European Investment AG számlájára. Ez az a cég, aminek a székhelye pár utcányira van Rogán Antal korábbi bizalmasa és ügyvédje, Kertész Balázs svájci házától. Hogy erről a számláról végül ki tehette zsebre az összeget, soha nem fogjuk megtudni, ugyanis a cég az egyike annak a számos svájci cégnek, amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy a svájci törvényeket kihasználva a rajtuk keresztül lebonyolított ügyletek részletei ne derülhessenek ki a nyilvánosság számára. Nem baj, mert a nyilvánosság egy része telibeszarná az egészet, úgyhogy.
dr. prédikátor
@papa.49: Mindegy, csak jó szoros legyen a kötél!!!
kereső
@karma1:12:16, és most már "üzlettársak IS",merthogy csányi bevásárolta magát mészáros ingatlan portfóliós cégébe a minap.
Pálinkás Pál
Tonó...felesleges volt odautalnod,mert ha buktok ,akkor úgysem juthatsz hozzá,mert rögtön zárolják...meg az kisebb gondod is nagyobb lesz a lóvénál a böribe...mint kancigányok macája!!!
nezelodo
@Horizont: ma 10:57. Legrosszabb esetben mennek a Kupaklalával együtt száműzetésbe Brüsszelbe, érdemeik elismerésével a nemzet bikucija és a határon túli, és már itthoni református családmodell terjesztője társaságához csatlakozva.
karma1
@Horizont: Az unios penzeket egy-egy nagy projektre adjak, keretosszegnek, amibol le lehet hivni palyazatok alapjan a penzeket maganszemelyeknek, vallalkozoknak, akarkiknek. civil kozossegeknek. Az unionak van meg 27 orszaga rajtunk kivul, ahol ugyanez az eljaras van ervenyben, eddig senki massal nincs gond, meg a romanok se lopnak annyit, meg a bulgarok se, mint mi.
Azt mondjak, hogy uj energiahordozok fejlesztesere, szerelesere, gyartasara adnak 1000 millio forintot (csak egy szamot mondok) ezen belul a geci tiborcz, meszaros, garancsi lehivja olymodon, hogy kulon erre a celra alakitanak egy ceget, a tiborcz gyerek szerel, a garancsi epit, a meszaros meg mindkettoben jelen van, esetleg szallitmanyoz nekik. Mindegy, milyen modon, de a sajat zsebukbe terelik ezt az oriasi osszeget, olyan palyazatokat kiirva, aminek csak pl. a Helios felel meg, senki mas. Az ilyen elosztasokra mar nem tud odafigyelni az unio, mert ezek mar reszletkerdesek, es kulfoldon nem abbol indulnak ki, hogy ezt az oriasi osszeget egyenesen egy bunszovetkezetbe nyomjak bele, akik aztan 20 %-at valoban beleepitik oda, ahova az unio szanta (lasd 14 kilatotorony, vagy egymilliardos bicikliut ami mar az atadaskor szar volt, vagy a csuti kisvasut a 800 millios eu-s tamogatassal. )
De persze a burokracia szerint letgezik egy ellenorzo bizottsag, aki ellenorzi ezeknek a penzeknek az utjat, altalaban szuroprobaszeruen. Aztan most a fejukhoz kaptak, mert akarhova nyul az OLAF, nem talal mast, csak korrupciot Magyarorszagon. Most csak annyit tehet, hogy minden vizsgalatrol jelentest ad, hogy mit talalt es javaslatot az intezkedesre, na meg arra, hogy milyen bunti lesz, ha orbanek tovabbra is lexarjak az o figyelmeztetesuket.
Most azert jon a baj; leallitjak a penzeket a meg mukodo hitelezesre is. Eddig segitett az agyonkozmetikazott statek, amit kikuldtunk, de egy Mellar Tamas csak-csak elmondja, hogy valahol meg kell lennie 1000 milliard forintnak. Nagy ganedombot hagynak a kovetkezo kormanynak...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.