Fura dolgok történnek a kormányfő házának a tövében.

Nem örökítheti meg akárki a meccset néző Orbán Viktort – egy jeges tekintetű kép megjelent róla így is a hódmezővásárhelyi vereség után, hála a közmédia közvetítésének -: a 444.hu stábja mezei nézőkként, jegyet véve jutott be a Pancho Arénába, ám mikor elkedzték a meccset néző Orbánt fotózni, hirtelen megjelent a biztonsági őr, hogy megsértik a házirendet, itt nem lehet rendes géppel fotózni, csak mobillal.

A trükköző sajtófőnök elintézte, hogy ne fotózzák tovább Orbánt

Ezt követően a sajtófőnök gyakorlatilag átverte az újságírókat, akiket kicsalt a stadionból, ám ígérete ellenére a 444.hu munkatársai nem térhettek vissza a nézőtérre.

Korábban azonban sikerült képeket készíteniük, így a 444.hu olvasóüi megcsodálhatták Orbán narancsszínű pufimellényét.

(444.hu/hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Beliczay László, archív

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Pedig szépsége csak jóságával vetekszik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Nem baj majd rabosításkor lesz szemből meg profilból és újlenyomat is!
Cicamama55
Kíváncsi lennék arra, hogy szokott-e magában elgondolkozni azon a miniszterelnökünk, hogy hol, mely ponton kezdett félrecsúszni a kormányzása...Sokunk számára ígéretes volt a Fidesz, tettre kész, értelmes fiataloknak tűntek, akik több millió ember bizalmával kezdték pályafutásukat. A pénz, a hatalom ferdítette el annyira az útjukat?! Ha az emberek azt éreznék, hogy mindent megtett,megtesz hazánkért, az itt élő emberekért, a kutyát nem érdekelné, hogy hol, kivel néz meccset, s nem kellene lassan bujkálnia a választói elől. Megszólal-e olykor a lelkiismerete, hogy nem így gondolta valamikor...
Desischado
@Cicamama55: Drágám, súlyosan tévedsz. orbán mindig is ilyen volt, csak mindig eljátszotta, amire épp szüksége volt. Ajánlom figyelmedbe Ferenczi Krisztina, Narancsbőrben c könyvét. Abból mindent megtudsz.
A kopaszok jogtalanul jártak el, én az újságírók helyében beperelném őket. De ne is várjunk mást orbán csicskáitól.
Cicamama55
@Desischado: Na annyira nem áskálom én magam bele a dolgokba, hogy még könyvet is olvassak róla. Én a közvetlen megtapasztalásban hiszek, szememre és a fülemre szoktam hagyatkozni csak a politikában, nekem mindig a tettek beszélnek.
evacica
@Cicamama55: Már hogy a fenébe szólalna meg az a mi nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.