A Momentum beadványa országos volt és nem akadt fent a Nemzeti Választási Bizottságon, a Kúria végül egy példát kiemelt, és elmarasztalta a Fideszt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Jó, v "nekik" rossz ómen a SOROS SORSDÖNTŐ "választás", mert VESZÉLYBEN LEHET az un.
S Z E P L Ő T E L E N ... F O G A N T A T Á S!
.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
valamint
..
168ora.hu/itthon/allami-megbizasokbol-hizik-bajkai-istvan-frissen-alapitott-kozbeszerzesi-tanacsadocege-145380
.
(...) """ – „Az NGM projekt több helyszínes költözéseinek és a hozzá kapcsolódó feladatainak ellátása”, amelyet a nemzetgazdasági tárca megbízásából végez el végül a Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft.
Azt pedig, hogy a Szájer József fideszes EP-képviselő és pártalapító felesége, azaz Handó Tünde által irányított bírósági igazgatási szerv, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) nagyon rákapott a gyakorló ügyvéd Bajkai cégére, igazolják a következő megbízások: (...).
.
Döglődik/beteg az ország, mivel Fidesz-alapító "családok" KEZÉBEN LETT/VAN minden, amely .. A K A D Á L Y O Z Z A ... a demokratikus ÁLLAM működését ezzel az ILLIBERÁLIS izével!
.
Na és akkor mi van, ha a PLAGIZÁLT mondattal hülyítik a népet, hogy NEKÜNK ELSŐ MAGYARORSZÁG, és van akinek ELSŐ AMERIKA, csak hát ott még a DEMOKRATIKUS fékek működhetnek!
Nessy
A többi fideszes plakát húsvéti jókívánság az NVB és a Kúria szerint??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.