Magyarország — Ezrével készülnek hamis magyar útlevelek a megyei okmányirodákban ukrán csalók irányításával, ukrajnai magyarok asszisztálásával. Egy Mikoláj nevű ukrán nyomozó azt mondta: bárki vehet magának teljesen új, magyar személyazonosságot, és vele új életet bárhol az unióban. "Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében most már legalább egy ukrán útlevelet elkérnek, de Budapesten még mindig van több olyan kormányablak, ahol állítólag beépített emberek a mai napig ellenőrzés nélkül csinálnak útlevelet" – mondta a nyomozó a lapnak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ennyit a határokon átívelő Orbán-maffiáról. Csak az nem jön be Magyarországra, aki nem akar. Nem a kerítés itt a lényeg hanem a papírok. Ehez még adjuk hozzá azt, hogy például Cipruson is uniós útleveleket adnak a fekete piacon bárkinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...újabb sántaló...és sokan meglovagolják.
Az útlevél, legalábbis szerény tudásom szerint egy olyan nemzetközileg ellenőrízhető okmány amit bárhol, bármely vámhivatal meg tud állapítani hogy az hamis vagy valódi...szóval az ilyen sorozatmarhaság ismét a butábbak sántalova.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Látom kevés az eszed hogy értelmezd az írást...nem az okmány a hamis,hanem hogy kiállítják olyannak aki nem jogosult rá...érted már ??? Persze hogy ezt felfogd minima kéne legalább egy 20-as IQ!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, ne az én eszemmel foglalkozz hanem olvasd el legalább az első sort...majd azután állapítsd meg ki mennyire értelmes.
és neked mekkora az iku ?...ha már kérkedni szeretnél vele ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Nos..segítek neked...ami okmányirodában készül az fizikailag nem hamis...az lehet hogy fals adatokat írnak bele,de maga az okmány az teljesen hivatalos...effektív egy vizsgálattal a határon nem lehet róla megállapítani...mert a hivatalos kibocsájtó szervnél készült...ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...de nem is kértelek hogy magyarázkodj...mert hiszed vagy se tudom mit beszélek, csak vannak akik mint te is szeretnek ikubajnokoskodni. ...
Sámannus
A maffia eljutott a hatalom közepébe. Holnap már az itt élőknek kell külföldi papír, vagy kiseprűznek minket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.