ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozat 1. Mindannyian szabadnak és egyenlőnek születtünk. Mindegyikünk szabadnak született. Mindegyikünknek lehetnek saját gondolatai és elképzelései. Mindegyikünket azonos bánásmódban kell részesíteni. 2. Nincs megkülönböztetés. Ezek a jogok mindegyikünket megilletik, bármiben is legyünk különbözőek. 3. Az élethez való jog. Mindegyikünknek joga van az élethez, és ahhoz, hogy szabadságban és biztonságban éljen.

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: egy ismerősömtől kaptam,a linket ezért gondoltam berakom ide is. Dehogy biflázza ő ezt az alapgrundfosch amit létrehozott pont ezekket tiporja. Nem véletlenül mondta Karácsony G hogy nem fog felesküdni egy rakás trutymóra. A csutirém csak dedós locsolóverseket bifláz, gagyi ótvar sonkát főz és rég halott kommunista vezető beszédével fenyeget. Tőle ennyire telik. Ez kész, ez nem miniszterelnök, hanem egy ótvar nagy senki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eriksson: is. Meg a stábja gondolom...
Eriksson
@Commenter: Na igen. De én a vásárhelyiek véleményére lennék kíváncsi.
Commenter
@Eriksson: írnak oda ők is M-ZP nem az a komment törölgető...
Commenter
Hát az sem volt "hízelgő" hogy MZP közel öt milliárd vagy hogy hiányt talált második munkanapján. Szabad egy kérdést? Honnan az avatarod és miféle viking ő? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.