Kósa Lajos ártatlanságához nem férhet kétség – legalábbis ez derül ki a Központi Nyomozó Ügyészség (KNYÜ) Tényi Istvánnak elküldött válaszából. A feljelentéseiről ismert Tényi ugyanis a Kósa-megbízásokról szóló cikkeink nyomán hivatali és közokirat-hamisítás gyanújával is feljelentést tett a vádhatóságnál. Levelében emlékeztetett rá, hogy a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter közjegyző előtt vállalta, magyar államkötvényeket vásárol egy csengeri nő 1300 milliárd forint értékű örökségéből, majd a kötvényeket elhelyezi a megbízó számláján, és általános kezelési jogot is kap a számla felett. A szerződés tartalmazza, hogy a csengeri asszony emellett 800 millió forintos ajándékozási szerződést is készített, aminek kedvezményezettje Kósa Lajos 82 édesanyja lett volna, aki hajlott kora ellenére is kitűnő ritmussal vásárolt magának egy több száz millió értékű sertéstelepet.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Tehát fasza minden...!! 1300 mrd. lezsírozva,,lepapírozva. A mutter 800 millás ajándékáról nem is beszélve...:) :))) Az örökhagyó pina meg külföldre távozik,,mielőtt kihallgatnák,,mert ugye ez volt a szándék.Most meg mindenki a vállát vonogatja,,
nihil
polt péter BŰNÖS !!!
HOGY LEHET ILYEN GECI VALAKI?
És miért nincs egy bizottság, akinek el kell számolnia?
Mi az, hogy egy személyben hozhat meg döntéseket ez a GECI!?
rohács1926
@Clavigo: ma, 14:16
A csaj külföldre távozott, férje néhány hete öngyilkos lett. Szóval minden rendben.
A kupakos maradt él és virul, lelkiismerete patyolat, mert ő ártatlan pici bari, 1300 milliárd ide, 800 millió oda; ugyan mit számít.
volvós
Abszolut nem gyanús...fele a lajosé, fele a főügyészé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.