Pedig a valasztas.hu működését – papíron legalábbis – nem bízták a véletlenre: 95 millió forintot költöttek csak a tesztelésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Én a feléért megmondanám. Kellett az idő és lehetőség az adatok ""rendberakására"".
A többi rizsa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@RonaGyuri: választás előkészítés rendszere: egy nagy csalás az egész, lejtős pálya kialakítása

eredményfeldolgozó rendszer: itt történt az adatok rendberakása

tájékoztató rendszer: itt a rendszer tökéletesen működött, azaz sehogy. Kamu adatok voltak feltüntetve, mert vagy elment fél hétre 5 300 ezer ember, vagy hazugság volt az adat ami lefogyott hétre. Itt 100 ezer ember elveszett, valamelyik adat kamu volt, nyilván a 7 órai.
RonaGyuri
@Peller Anikó: bocs drága de sajnos nem tudod mit beszélsz!
Peller Anikó
@RonaGyuri: részletesebben? Mert így nem tudom meg.
RonaGyuri
@Peller Anikó: ehhez képest elég karakteresen nyilatkoztál arról, amit írtam! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: úgy értem tőled, a véleményedet.

Az enyémet fenntartom.

1. választás előkészítés rendszere: évek óta folyamatos, törvénykezéssel, külföldi szavazatok vásárlásával, a magyar népesség hülyítésével, a kisebb íkújú lakosság agymosásával. A feldolgozó program előkészítésével amely rugalmasan követi a kormányzati igényeket.
De meglepődtek a tömeges részvételen ezért mégiscsak homok került a gépezetbe.

2. tájékoztató rendszer: a tájékoztatás programozott része reggel 9-re már nem felelt meg nekik, ezért leállították. Kívülről ez csődnek látszik, ami az is. A tájékoztatás politikai része a totál bekebelezett média, ahol azt hazudnak amit akarnak.

3. feldolgozó rendszer. Amikor rémült segélykiáltással hívják egyes számítógépes szakemberek a pártok azonnali segítségét, mert egy gárda sürgölődik az adatok megváltoztatásán, szinkronizálásán ahelyett, hogy feldolgozási adatokat közölnének folyamatosan, mondom folyamatosan, de nem. A végeredményt közlik először, a pártok be sem jutottak a parlamentbe, a komplett parlamenti patkó jelenik meg először a tévében. Ami aztán változik lassan.

Mi ez ha nem egy csalás óriás? De. Karakteresen.
Macskaszem
Átvették a Putyini szisztémát. Ki volt adva előre, hol mennyi szavazata kell legyen Putyin elvtársnak, úgyhogy a szavazatokat meg se számolták. Mer minek. Megvolt anélkül is.
Fideszből is kinézek ilyesmit, csak ezek úgy megbuherálták a rendszert, hogy azóta se tudják tisztába tenni, csak tovább fodrozódik a sz@r.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.