Megválasztották miniszterelnöknek. Csütörtöki ülésükön a parlamenti képviselők döntöttek arról, hogy Orbán Viktor lesz a miniszterelnök. A kormányfő ezt követően letette a miniszterelnöki esküt és megtartotta beszédét. Ebben hangsúlyozta: 12 évre fogalmazza meg terveit a jelenlegi kormány, vagyis 2030-ig terveznek és nagy dolgokra készülnek. Konkrét területeket azonban nem nevezett meg, csak nagyívű célokat.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ok és okozat

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. még az ifj. Lomnicival is vetekszik

Bár tudjuk a derék főnöke , na jó a céges, a minap mélyen szánthó gondolatit fejtegette az ENSZ-ből, de legalább is az Universal Declaration of Human Rights (UDHR)-ből való kilépés milyen hasznos lenne.
Az ilyetén szokásuk mellett is meglepő volt azon vélekedése, hogy az a mocskos EU-ban: „olyan fiktív fogalmakkal dobálódznak, hogy jogállamiság”!
Nem sokkal később elolvastam Őfenesége szólójáról szóló beszámolókat (nem nem örültem meg végighallgatni, pedig számos alkalom lett volna rá!), ami sok mindet megmagyarázott: „a saját lelkiismeretemre hivatkozva megerősítem: minden cselekedetemben nemzetünknek, a magyar érdekeknek és a keresztény értékeknek a szolgálata fog vezérelni ”! =))

Na jó volt azért néhány mókás dolog is. Külön tetszett a több esetben felvetett 5-be illetve 10-be kerülés, olyan helyzetben, mikor az előbbi a V4 esetében is csak remény. Aztán lenyűgözött az a szófordulat is, hogy „felépítjük a régió teljes gazdaságát. Megteremtjük egy nagy közép-európai gazdasági térség alapjait.”!
Na és persze nem volt piskóta a „a szólásszabadságot korlátozó politikai korrektség” szólam sem! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.