Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy mennyire szánalmas volt, amikor egy újságíró Kötcsén versenyt fekvőtámaszozott Jeszenszky Zsolttal. A lemezlovasként dolgozó Jeszenszky a Fidesz holdudvarának egyik oszlopa, s mint ilyen hivatalos volt az idei kötcsei piknikre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Jeszenszky Zsolt távol került az apjától.
Csizmás Kond
...nekem sem ez a Jeszenszky sem a másik nem zsánerem viszont attól, hogy valakit kihív és az elfogadja attól nem ő az ökör hanem az aki belemegy az ilyen ökörségbe.
Commenter
@CsipkeRózsa: pedig az apja se volt semmi...antall rokonok!
CsipkeRózsa
@Commenter: Én sem szerettem az apját még az antalli időkben, sőt később sem. Az utóbbi években erősen kritizálta Orbán politikáját, azóta értékelem őt.
tudode
Ahogy múlnak a RENDSZERVÁLTÁS gyermekévei, időarányosan EGYRE GYATRÁBB a felhozatal .. p o l i t i k u s o k b ó l .. is!
.
Valójában a SAJTÓ MUNKATÁRSAI hivatalos személyek, mert a LAKOSSÁG rajtuk keresztűl tájékozódik az aktuálisan REGNÁLÓ kormány tevékenységéről!
.
Ebből következően úgy
.
- a fake news
- a kusti,
- a fekvőtámasz
.
őket, a POLITIKUSNAK nem valókat minősíti, mert
.
1. a POLITIKA az értelmes vita, "tisztességes" TÁJÉKOZTATÁS MŰVÉSZETE
.
2. A sajtó kérdéseinek elutasítása = azzal, mikor az ÁLLAMPOLGÁR ellenszegűl a REND ŐRÉNEK!
.
Tehát NINCS JOGUK játszani a maszatost!
Commenter
@CsipkeRózsa: id. Jeszenszky Horn Gyula után értékelhetetlen volt mint külügyminiszter.Mint amerikai nagykövet úgyszintén. Norvégiai nagykövetként döbbent rá hogy mi is a fidesz. De ez sem menti fel a külügyérként okozott károk alól. A fia minősíthetetlen, és nem csak a nőkre tett kijelentései miatt. Külseje, habitusa, mint egy lepukkant kivénhedt mocskos szájú. modortalan szipuzó csőlakó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.