A Mezőlakiak biztosan megemlegetik a hétvégét, amikor egy fiatal srác, akit nemkívánatosnak ítéltek a Veszprém megyei faluban, randalírozni kezdett. A közel 1000 lelkes település megemlegeti a kitiltást. A helyi körzeti megbízottakat 2018. június 10-én délután értesítette Mezőlak polgármestere arról, hogy ismeretlenek az éjszaka folyamán megrongálták többek között a falu egyik buszmegállóját, az egészségház melletti dísz farácsot, az egyik utcát jelző táblát, valamint több díszfát is közel kétszázezer forint értékben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mi lenne, ha a kicsikének mindent a kis saját kezével kellene helyreállítani??? Ha nem megy segítsen anyuka és apuka is!!! Nem kell ide migráns, azok messze nem okoznának annyi kárt, gyilkosságot, mint amit napról napra olvasni lehet!!!
ittott
@Jozefina: egy másik faluból migrált. bizony.
Nessy
@Jozefina: Van saját bűnöző gárdánk, egyre többen, egyre fiatalabban!
15 évesen hajléktalant, idős nőt vernek agyon, 19 évesen kislányt gyilkolnak, nincs pénzük, trafikot rabolnak, unatkoznak, haragszanak a világra, szétverik a környezetüket.
Hogy is van az a bizonyos két hét Pintér miniszter úr??
ittott
@Nessy: egy mese a válasz.
a paraszt az ördögnek ígéri a gyerekét, ha nagy lesz a termés. nagy lett. jön az ördög. vinné a gyereket. hadd ölelgessem még majd holnap. az ördög felírja a falra, "majd holnap" jön is, de paraszt mutatja neki az írást. Te írtad nem? mondta az ördögnek. Egy darabig járt az ördög, és a végén mérgében megütötte a guta. hát így jártunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.