Az interneten nagyon népszerűek azok a tesztek, amelyek egy sor kérdés után megmutatják, milyen politikai értékrenddel rendelkezünk, és ez alapján milyen politikai táborhoz tartozunk. A leggyakrabban az ún. politikai iránytűvel (Political Compass) találkozhatunk, amely kéttengelyes koordinátarendszerben helyezi el politikai értékrendünket: az egyik tengely a gazdasági, másik pedig általában kulturális, társadalmi kérdésekből épül fel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert ez a ""migráncsozás"", be kell vallani, az egyszeri falusi népségnél (a zömnél) tökéletesen lefedte a szellemi és félelmi elvárásokat. Fantasztikus Jolly Jokerré sikeredett.
Hiszen már a 2010-es ""Folytatjuk..."" is elég volt nekik. Ez a migráncs (amit, akit egyébként még az életében sose látott, hiszen a saját falujában élő asszonyra is képes volt rendőrt hívni) úgy betöltötte a nívót, hogy semmi más nem volt képes azt az egy bitet felülírni.
És oda ennyi elég is volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
Mert választási csalás történt több ponton!
tudode
Bocs! De megette a fene, ha POLITIKAI ÉRTÉKREND szerint TART az ország egy ilyen PATÁS ÖRDÖGÖT hatalomban, mivel ÚGY VÁLTOGATJA, mint a VASALATLAN gatyáját az ELVEIT ((liberális, polgári, illiberális, keresztény), és KI TUDJA még MI LESZ, ha az érdeke úgy kívánja az ÖSSZEHARÁCSOLT 4,4 milliárdja mellé!
--------------------------------------
g7.24.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
-------------------------------------
.
Ebben az országban MINDENKI FÉL a "diktátortól" kezdve a hajléktalanokig!
.
Abból is megítélhető, hogy akkor, amikor a hsz-emben arra hivatkozom a VILÁGHÁLÓ JÓVOLTÁBÓL, hogy
.
-- közjogilag érvénytelen MAGÁNHADSEREG tartja kézben az országot, és
.
-- Magyarország nevű állam JOGILAG NEM LÉTEZIK,
.
a hozzászólók MÉG LEOKÉZNI sem merészelik, mert félnek ettől azt ÁRNYÉKHATALOMTÓL, akik valójában csak fizikailag vannak, de MINEK, jogilag smandák, mert az összes SARKALATOS TÖRVÉNYÜK a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN "kalaptörvényük" VELÜK EGYÜTT .. k u k a .. lesz, ha FELÉBRED A NÉP, hogy át van verve, mint a melléktermékük a PALÁNKON!
Pálinkás Pál
@namihami: És mivel ez tudott dolog,nem a fityisz a hibás,hogy kihasználta...hanem az impotens ellenzékiek,akik tudva hogy az egyszerű magyar ember nem akar migránst látni...mégis beálltak a kontinensfoglalók mögé...ha az IQ-d több húsznál...akkor te is tudtad hogy kevés lesz a libsi duma...hiszen évszázadok óta ittvannak a cigók,így a magyar az tudja milyen együtt élni egy ilyen népséggel!! Amíg ragaszkodtok a filantróp elveitekhez,addig bukásra vagytok ítélve...Európa ébredezik...ők most kezdik látni azt amit mi századok óta a cigányok miatt!!!
namihami
@Pálinkás Pál: Igazad van. Az ellenzék hülye volt, hogy nem állt be migráncsozni, cigányozni, zsidózni és hasonló , a 21'. századra (Fidesz szerint) oly jellemző állapotok mellé.
Ha ezt megteszi, akkor (talán) nyer, de eljutunk egy olyan országba, ami ennél is sz@rabb lett volna. Pedig itt is egymás torkának tudnak esni az emberek. Vajon a savasbácsi, vagy az ernyősnéni, esetleg a fradikopaszok kinek az inspirációi alapján vették és veszik a bátorságot, hogy ezzel a mentalitással utcára menjenek.
A Kádár alatt ugyan ""nem voltak/voltunk szabadok"", de ezt a csőcselék-prolizmust legalább a lakásajtón belül lehetett tartani. És nem lőtték, verték a cigányt, zsidót a háza előtt vagy a bevásárlóközpontban. Amit ennek a szuper vezetésnek köszönhetünk.
Most megy a Spektrumon és a National Geographicon több olyan sorozat a hitleri időkről, amit bizonyos megszorításokkal, de a honi állapotainkról is lehet vagy később lesz mód elmondani. A népcsoport változhat, de a stílus örök.
Pálinkás Pál
@namihami: Aha...értelek...senki nem akar dunába lőni senkit...de együtt élni sem ezekkel a félállatokkal...a szegregáció a megoldás,de az ellen tiltakoztok kézzel lábbal...no vajon miért???, Talán mert ha teljesen szegregálnánk a cigányokat éhen halnának...mert a parazita gazdatest nélkül életképtelen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.