Csak most nem a pocakos katonákat pécézte ki magának. A Hír Tv kamerája rögzítette, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NEK) tegnapi tisztavatóján bekapcsolva maradt Orbán Viktor mikrofonja. A felvételnek hála pedig mindenki hallhatja, ahogy Orbán örömét fejezi ki, hogy az avatottak között csak egy tetovált volt. „Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt” – mondja a miniszterelnök a pár hónapja a szervilizmust tökéletesen bemutató Patyi Andrásnak. Orbán egyébként 2012-ben még annak örült, hogy a magyar katonák között nincs kövér, mert az a halála. Erről az információról akkor szintén úgy értesülhettünk, hogy Orbán mikrofonját elfelejtették kikapcsolni.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
El tudom kepzelni hogy beszel arrol a 2,5 millio birkarol akik hatalomban tartjak - amikor nincs bekapcsolva a mikrofonja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ez a faszi egy műveletlen ember, nincs mit szépíteni !!!
Commenter
@colibri: „Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt” Nem értem. Ha mindegy neki, hogy hány tetovált volt, akkor miért kell egyet is kiemelni? Fogalmazni, beszélni sem tud.
bencemacska
@Commenter: ma, 17:11
Ez mutatja legjobban a jellemhibát!
Mindegy hány volt, a bűnös az, akit ő látott! Amit, akit ő nem lát az nincs is!!!
colibri
@Commenter: Hogy nem tud fogalmazni, az egy dolog. De miért kell ott melegében megjegyzést tenni az avatottakra, pláne bekapcsolt mikrofonnal? Mit képzel? Nézze már meg magát a V-4-ek + Ausztria vezetői között a fotón, oszt szomorodjon el. Nem kérem, hogy gondolkozzon el, mert nincs neki mivel. Ez az ember senkiről ne mondjon semmit, inkább szálljon magába.
Commenter
@bencemacska: máséban a szálkát, sajátjában a gerendát se...
Commenter
@colibri: mert mindig, kényszeredetten jópofának, humorosnak akar látszani...holott csak egy ordas nagy bunkó. Egyébként sem tudta hogy be van még kapcsolva a mikrofon. Arról a fotóról meg azt gondolja, hogy ő ott a leghatalmasabb, a legokosabb, a legelegánsabb...aki ezt nem így látja az vak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.