Csak most nem a pocakos katonákat pécézte ki magának. A Hír Tv kamerája rögzítette, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NEK) tegnapi tisztavatóján bekapcsolva maradt Orbán Viktor mikrofonja. A felvételnek hála pedig mindenki hallhatja, ahogy Orbán örömét fejezi ki, hogy az avatottak között csak egy tetovált volt. „Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt” – mondja a miniszterelnök a pár hónapja a szervilizmust tökéletesen bemutató Patyi Andrásnak. Orbán egyébként 2012-ben még annak örült, hogy a magyar katonák között nincs kövér, mert az a halála. Erről az információról akkor szintén úgy értesülhettünk, hogy Orbán mikrofonját elfelejtették kikapcsolni.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
El tudom kepzelni hogy beszel arrol a 2,5 millio birkarol akik hatalomban tartjak - amikor nincs bekapcsolva a mikrofonja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
De mi mindent rejtegetnek az alsóneműk! :))))
Yoda69
El tudom kepzelni hogy beszel arrol a 2,5 millio birkarol akik hatalomban tartjak - amikor nincs bekapcsolva a mikrofonja.
papa.49
Így jár az elmebeteg ha felszerelik mikrofonnal, még ahhoz is hülye, hogy kikapcsolja ha nem akarja, hogy más is hallja a megjegyzését, ez a csutigörény olyan sötét, hogy mellette a fekete lyuk 1 milliárd nap fényerővel világít ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@RonaGyuri: ,,együgyű,, ez illik hozzá )))))))))))))
JAJMÁR
De jó is így, mert megtudhattuk, milyen fontos szempontok alapján szelektálják a haza megvédőit. Mert fő a biztonság :)
nevemnick
Huh, én sem szeretem, a feszülő zakós, harmonikagatyás, magát a haza megmentőjének képzelő, tetoválatlan dagadt izéket.
Commenter
@m73: minimum a magyar politika Brad Pittje, Leonardo Dicapriója...
Commenter
@Yoda69: kb: így kedves barátaim , tisztelt hölgyeim és uraim! (Ti büdös, istenverte birkák, hová ikszeltetek (szartatok) Hódmezőn? A szart is kiverem belőletek, ha ez országosan is előfordul mer' ez így nincs rendben húgyagyúak. Értve vagyunk?)
Commenter
@papa.49: épp ezért szomorú, hogy még mindig hatalmon van...sem kikapcsolni sem bekapcsolni nem tud egy mikrofont sem, ha csak valaki meg nem buherálta azt :) egyébként itt sokan írták már hogy digitális analfabéta is...
bencemacska
Azóta nem kifogásolja a tábornokok alakját, mióta pocak körméretben leelőzte őket.
És mennyivel rondább ő a trotty gatyában, golyóállóban, mint a tábornok az egyenruhában!
Olyan gyorsan hízik, hogy mire a szabó elkészül a gatyával, már ki is hizta???
Commenter
@bencemacska: pocak? Ez egy hordóhas. Szélte-hossza egy, lassan már összefolyik a primitív feje a nyakával...rezsiszilárd méretére hajaz :)
bencemacska
@Commenter: ma, 14:50
Mikor leírtam, már éreztem, hogy túl finom voltam hozzá, de nem volt kedvem módosítani!
Nagyon gusztustalan egy ... No megint majdnem azt írtam, hogy manus, de ez is nagyon finom jelző lett volna.
Lehet, hogy a jövő héten már nagyon finomak leszünk hozzá??? Különben jön annak a tulajdonságuknak a megsértése miatti felelősségre vonás, amellyel soha nem rendelkeztek és nem is fognak!
Becsületsértés miatt elmarasztalhat a "testreszabott" bíróság, de azt adni nem tud!!!
Commenter
@bencemacska: manus helyett legyen lény, egyed stb.már mától vissza kellene venni, mert mint Konok Péter itt is írja már ma lépett életbe ez a törvény...lehet mi sem vagyunk túl kicsik az ilyen megfigyeléshez?
Abszurd!
bencemacska
@Commenter: ma, 15:19
Erre gondoltam én is!
Emlékszel arra, amikor a Népszava kommentelőit feljelentették becsületsértésért? Vagy hallottál róla? Nekem mindig az jut eszembe, amikor írok ilyeneket!
Azóta talán nem is volt olyan nagy port kavart ilyen ügy.
Commenter
@bencemacska: ha egyes hozzászólókon múlik, ezzel a fórummal megtették már.Csak sajnos azt elfelejtették a tákolmánymódosításba beírni, hogy a kormányt nem illetheti kritika vagy ellenvélemény. Kedden még ez is bekerülhet a tüntetések, a gyülekezési jog "beszűkítése" (gyakorlatilag) betiltása mellé...itt tartunk. A szólásszabadság sem alapvető emberi jog szerintük, ahogy pl. az (e)migráció sem!
Commenter
Íme 19 politikus aki szintén nincs rendben:
www.ranker.com/list/world-leaders-who-have-tattoos/jordan-love
és ezek szerint Horthy sincs, mert a fél karját tetoválások borították...ennyi.
24.hu/tudomany/2014/02/13/alkoholmamorban-tetovaltatott-horthy/
papa.49
@Commenter: Ha csak az lenne de totális analfabéta, az emberi értékek bármelyikét nézve !!!
colibri
Ez a lepcses szájú nem tud magán uralkodni, teljesen hiperaktív módon viselkedik.
Commenter
@papa.49: sem a mérték, sem az érték szavak jelentésével nincs tisztában, hogy az emberiről már ne is beszéljünk!
papa.49
@Commenter: Ez a faszi egy műveletlen ember, nincs mit szépíteni !!!
Commenter
@colibri: „Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt” Nem értem. Ha mindegy neki, hogy hány tetovált volt, akkor miért kell egyet is kiemelni? Fogalmazni, beszélni sem tud.
bencemacska
@Commenter: ma, 17:11
Ez mutatja legjobban a jellemhibát!
Mindegy hány volt, a bűnös az, akit ő látott! Amit, akit ő nem lát az nincs is!!!
colibri
@Commenter: Hogy nem tud fogalmazni, az egy dolog. De miért kell ott melegében megjegyzést tenni az avatottakra, pláne bekapcsolt mikrofonnal? Mit képzel? Nézze már meg magát a V-4-ek + Ausztria vezetői között a fotón, oszt szomorodjon el. Nem kérem, hogy gondolkozzon el, mert nincs neki mivel. Ez az ember senkiről ne mondjon semmit, inkább szálljon magába.
Commenter
@bencemacska: máséban a szálkát, sajátjában a gerendát se...
Commenter
@colibri: mert mindig, kényszeredetten jópofának, humorosnak akar látszani...holott csak egy ordas nagy bunkó. Egyébként sem tudta hogy be van még kapcsolva a mikrofon. Arról a fotóról meg azt gondolja, hogy ő ott a leghatalmasabb, a legokosabb, a legelegánsabb...aki ezt nem így látja az vak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.