Havi 1,2 milliós fizetés kevés, emelni kell, minél előbb. Előre hozná Polt Péter legfőbb ügyész, illetve a különböző ügyészségi vezetők béremelését az Országgyűlés költségvetési bizottságának módosító javaslata - írja a 24.hu. Már idén szeptemberben megemelnék a béreket. A legtöbb pótlékot Polt Péter legfőbb ügyész kapja. Ő a jelenlegi 100 százalékos vezetői pótléka helyett 400 százalékos pótlékot kapna szeptembertől. Polt Péter legutóbbi vagyonnyilatkozatában azt írta, hogy tavaly legfőbb ügyészként nettó 14 324 452 forint volt a jövedelme.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Óriási kreativitással kel a törvénytelenséget védenie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
Ugyan már! Szarakodnak itt a négyszerezéssel?! Adják neki fél Magyarországot és kész!
csipetke
Persze.Hiszen megérdemli,mé" nem emelik neki százszorosára a bérét?Ennyi mocskos dolgot,amit a fidesznek elsikált,milliók járnának neki.Amíg ez az ember a hivatalban lesz,addig a fidesz azt csinál,ami akar.Lásd.-a nemzeti vő még mindig szabadlábon van.
Peller Anikó
@X-ray: Hógyne, jól nézünk ki. Csak nem képzeled, hogy a verejtékkel összeharácsolt Magyarországnyi vagyonka feléről csak úgy lemond a cigó.
CsipkeRózsa
@X-ray: Azt nem tudják odaadni, mert több, mint a fele már az Orbán családé. És még mások is kaptak az országból egy-egy adagot.
CsipkeRózsa
Úgy látszik, Polt Péterek még sok mindent kell megoldania.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.