A Gazdasági Versenyhivatal nem gördít akadályt az elé, hogy Nyerges Zsolthoz kerüljön a Simicska-birodalom.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint végrehajtható Nyerges Zsolt irányításszerzése Simicska Lajos üzleti érdekeltségei felett

– közölte a GVH kedden.

Közölték: a Nyerges Zsolt által irányított vállalkozások mezőgazdasággal és információtechnológiai szolgáltatások nyújtásával foglalkoznak, a vállalkozáscsoportba tartozik továbbá két sporttevékenységet végző társaság is.

A Simicska Lajos és családja saját, illetve közös tulajdonában álló érdekeltségek a mezőgazdaság, az építőipar, a média, valamint a közterületi reklám különböző piacain vannak jelen.

A GVH az érintett vállalkozáscsoportok tevékenységei között csak a mezőgazdaságot tekintve azonosított átfedést, amelyet vizsgálva azonban versenyproblémát nem talált, mert a piaci részesedésük nem éri el azt a mértéket, amely káros versenyhatások lehetőségét vetné fel – írták.

Nyerges Zsolt korábban azt közölte, hogy megvásárolja Simicska Lajos és családja építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit.

A tranzakciók a versenyjogi hatóság jóváhagyását követően zárulnak le. A szerződések tartalma, a vételár és a kivásárlás egyéb részletei üzleti titkot képeznek, amelyet a felek nem hoznak nyilvánosságra – olvasható az akkori közleményben.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Éveken át Simicska Lajos cége nem talicskával, hanem kamionok sorával hordta el a közpénzt, vitte a pályázatok legzsírosabb falatjait. Simicska neve merült fel, valahányszor megzsaroltak, visszalépésre kényszerítettek minden olyan vállalkozót, aki véletlenül megnyert egy olyan pályázatot, amire A Lajos foga is fájt. Éveken át Simicska volt Mészáros Lőrinc és Tiborcz István, mégpedig egyszemélyben. Az ő szőrös mancsa pont annyira benne van a mostanra szétrohadt ország lerablásában, mint az ő egykori kenyeres pajtásának párnás kezecskéje. Amikor ez a két régi cimbora összeveszett, egy ország tartotta vissza a levegőt, hogy majd most mi lesz? Ki üt, mekkorát, hová és az kinek fog fájni? Eltelt egy kis idő és többen Simicskában egy modern Robin Hoodot kezdtek látni, aki borsot tör a vezér orra alá, kifosztja a gazdagokat és a rablott kincset széthinti a nélkülözők között. Minimum. De, ha azt nem is, mindenképpen leveri a király koronáját, mert ő ezt megteheti és tudja, hová kell ütni.
A világon semmi nem történt azon kívül, hogy az erősebb kutya jutott szexuális szolgáltatásokhoz ahogy az lenni szokott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@karma1: Nem lehet, hogy tiszta akar lenni? (Bár az sosem lesz!) Úgy esetleg nagyobb esélye volna Orbánba belerúgni?
wagabund
@Jozefina: a menedékjog rég el van intézve valahol Tonga környéki kis államok valamelyikében.
Eladott Ország
Simicskának a fogd a pénzt és fuss , és reméljük, a (Fel)csútinak hogy "fogd a pénzt és fussból", esetleg csak a "fuss" marad.
namihami
A Gazdasági Versenyhivatal nem gördít akadályt?
Miért, gördíthetne? Na ugye...
Commenter
@Eladott Ország: a pénzt már elvitte a csúti, a hanyatló Nyugatra vagy valamelyik baráti országba. Futni ezzel a túlsúllyal? Nem véletlenül vett a Honvédségnek repülőt...
karma1
@Manhattan: Erdekes megkozelites - elmeletileg meg ez is lehetseges..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.