Polgármesteri megbízatásának utolsó napján egy új politikai szövetség létrehozását kezdeményezte Lakatos Béla, Ács város lemondott vezetője. Többen úgy gondolják, hogy a felhívás tulajdonképen egy új roma párt toborzásának kezdete.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Itt lenne az ideje. Az idiótáknak, a tolvajoknak, a hazudozóknak már van pártjuk. A romák sem tudnának rosszabb pártot összehozni. Főleg, ha Farkas Flórit nem veszik be.
Jozefina
Sok-sok sikert kívánok hozzá!!! Igen jó szándékú és becsületes embernek tűnik!!! Sok roma fiatalt kellene toborozni, akik azután segítenének neki, hogy közösen sikeresek legyenek!
Eriksson
Nem akarom bántani a (volt) polgármester urat, de láttam-hallottam riportokat vele. Hááát, mit mondjak... Tud kedves is lenni, meg nem kedves is.
Amikor együtt ültek Olgánál a cserdi polginál, az érdekes volt.
nezelodo
Hát Béla, már megelőztek, a milliárdos lenyúlás jogát már elajándékozta az uralkodó a Ragadós kezű Szavazatszállító Alattvalójának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.