A jobboldalon egyre többen méltatják a 74 évesen elhunyt miniszterelnöki megbízottat. Bencsik Gábor, a Kerényi által alapított fideszes havilap, a Magyar Krónika főszerkesztője a Facebookon azt írta, h álás a sorsnak, hogy hat éven át neki dolgozhatott. "Folytatom, amit rám bízott" - ígérte Bencsik Gábor. Bencsik András, a jobboldali Magyar Demokrata főszerkesztője azt írta posztjában, Nagy formátumú embert veszítettünk el. Bencsik szerint Kerényi Imrének még rengeteg dolga lett volna, "tele volt csodálatos tervekkel", színigazgatói és rendezői pályafutását pedig "egy egészen különleges vállalkozással, a magyar kulturális élet felvirágoztatása szándékával koronázta – volna meg, ha közbe nem lép a könyörtelen végzet". A Demokrata főszerkesztője úgy emlékezett Kerényire, hogy iszonyú erővel küzdött a betegségével, de azt magánügyként, szükséges rosszként kezelte, olyan gyengeségnek tekintette, amivel nem kell túl sokat foglalkozni, hiszen vannak sokkal fontosabb dolgok. "Az...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Sajnálom, de könnyeket nem hullatok érte!!!
RonaGyuri
uram atyám ez lett volna "a magyar kulturális élet felvirágoztatása "??? ne már! =))
Commenter
@RonaGyuri: kulturális élet felvirágoztatása: Tákolmány asztalok, festmények és körutak, "nemzeti" könyvtár, antiktábor NER gyerekeknek stb...igen ez. Már a saját egykori színházas kollégái is nyílt levélben határolódtak el tőle.Meg kell nézni, hogy nekrológokban most kik is méltatják politikai munkásságát.
Sámannus
Én csak azt kérdőjelezem meg, hogy ezek jobboldaliak. Ezek hazaárulók. Jobboldal pontosan úgy nincs mint baloldal. A magyar politikai aréna egy rakás szerencsétlenség mindenfajta vezérelvek nélkül, Ahol a pártok elvesztették arculatukat, és ahol demokratikus elemek nem léteznek.
Ne tévesszen meg minket a párt elnevezés, mely szerint léteznének. Annak fontos eleme a következetes elvszerű véleményalkotás! Ezt az országban lassan tíz éve elfelejtették a "pártok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.