Fekete-Győr András pártelnök körlevelet írt a Momentum-tagoknak, aminek egy példánya eljutott a hvg.hu szerkesztőségébe is. A lényeg: voltak, vannak és terveik szerint lesznek is! A Momentum azt tervezi, hogy a Nolimpia-kampány után újra ők tematizálják majd a közbeszédet. „Olyan központi témát kerestünk, ami amellett, hogy önazonos (hiszünk benne!), akciósítható és az átlagember számára is húsbavágó, megpróbálja kiléptetni a Fidesz által kreált migrációs mederből a folyót, és átterelni a sajátunkba”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ja persze, mert bíznak a híveikben aki majd fizetik nekik a süketeléseiket...így kell ezt csinálni .
papa.49
@Mirabilis: Megkapják a feladatot a csutigörénytől oszt. már tüntetnek is ellene, mert így a legkönnyebb az elbaszott ötletektől megszabadulni, ezek is a fütyisz fészekalja, csak ezek FESTIK magukat ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.