Érezhető, hogy indul az őszi idény, Lázár János fecebook oldalán megsokasodtak a bejegyzések. Az aktuális éppen arról tájékoztatja az érdeklődőt, hogy az ex miniszter, jelenlegi nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos cuki kutyáival kirándul.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kis ember hatalmas terepjáróval megy nagy bottal járni.
tudode
A GAZDIJA félreállította, mivel nem volt képeSS olyan ütemben IDOMÍTANI, mint ahogy a PUSZTÁN idomitgatja a kutyáit, sőt kifecsegte azt, hogy nem csak a szocik enyves kezűek
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Kár érte, hogy ROSSZ LÓRA TETT!
Eladott Ország
Így van ez, ha valaki nem igazodik eléggé ügyesen a nagyfőnökhöz. Egyesek elveszítik mindenüket, mások kénytelenek külföldre menteni a szajrét és van, aki építkezésen keresi meg a betevőt. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/07/l%C3%A1z1.jpg
Hát nem hihetetlenül okosan nézi azt a tervrajzot? De. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/07/l%C3%A1z2.jpg
Akkó’ itt fúrjak, főnök? Tudom, hogy senki nem kapott sokkot a látványtól és igaza is van mindenkinek. Lázár nem villanyszerelői minőségben rántott sisakot a fejére, hanem az épülő Makovecz Könyvtárat tekintette meg Makón. Sőt, Lázár János mostanság mindent megtekint a környéken, egy valóságos Tállai András lett belőle. Vegyül a néppel fékezhetetlenül. Erre mondta volna nagyapám, ha még élne szegény: okos. Bizony az. Szépen ellegelget a kies magyar tájban. Ha netán valami történik és hirtelen meg lehet buktatni a vezért, vagy kell valaki, aki a trónra ül, elő lehet majd kerülni ügyesen. Az erősen okos kisember addigra hetvenkétszer el fogja felejteni Lázár János eddigi hőstetteit és örvend a szerencsének, hogy sikerült ilyen makulátlan politikust lelni szerte e hazában. Ha így lesz, majd előkapom ezt a kis cikket. Mert addigra ez is elfelejtődik, mint a gyerekek nevére vásárolt birtokok, villák és az, hogy mindenki annyit ér, amije van. Bizony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.