Már múlt héten megjósoltuk, de most bekövetkezett: a bírónak visszatérő korábbi NVB-elnök, Patyi András a testületben még megtartott tagságáról is lemondott. Formálisan ezt a hétfő délutáni ülésen veszi tudomásul a Nemzeti Választási Bizottság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Elmehet a jóbüdös fenébe... patyi is!
RonaGyuri
mint a cikknél is írtam ez a majom még a rá vonatkozó törvényt sem ismeri, vagy csak tesz rá! =))
Au elnökségről való lemondását valóban az NVB-nek kell bejelenteni, de a tagságról való lemondást az őz megbízónál, esetünkben ez az országgyűlés, illetve a felelős miniszter!
kisrigó
Színjáték az egész, a "főnök" által megírt forgatókönyv szerint zajlik minden, majd a végén meg lesz a várt eredmény. Egyébként meg blöff, blöff, blöff!
nezelodo
A forgatókönyv címe: A felségsértés ára.
colibri
@nezelodo: Mivel a felség annyira kiszámíthatatlan, az is lehet, hogy Lázár sorsára jut, de ugyanannyi erővel felfele is bukhat. Lehet, hogy tényleg a "saját" bíróságuk elnöke lesz.
nezelodo
@colibri: "saját" bíróságuk (sakkban tartott) elnöke lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.