A Fidesz szerint a Momentum Mozgalom Soros György üzletember érdekeit védi.

Fidesz: a Momentum Soros érdekeit védi

A Fidesz pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a Momentum Mozgalom Nem hagyjuk a CEU-t! címmel tüntetést szervez pénteken késő délutánra a Közép-Európai Egyetem fővárosi épületéhez.

A Fidesz azt írta: az ellenzéki politikusok "Soros György támogatásával és a Soros-hálózat segítségével" indulnak a választásokon. Ezt ma meghálálják a "Soros-egyetem" előtt

- tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: a

"Soros-egyetem ma is zavartalanul működik Budapesten, a körülötte keltett hisztéria csak egy politikai blöff".

Michael Ignatieff, a Közép-Európai Egyetem (CEU) elnök-rektora csütörtökön jelentette be, hogy ha december elsejéig nem sikerül megoldást találni az egyetem körül kialakult helyzetre, a felsőoktatási intézmény amerikai akkreditációjú mester- és doktori programjaira jelentkező új hallgatók a 2019/20-as tanévtől a CEU bécsi kampuszán tanulnak majd.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Más érvük nincs?? A fidesznek mindenki, aki nem ért velük egyet, az Soros bérenc, Soros érdekeit védi, Soros pénzeli.
Igaz, a tényeket nehéz naponta meghazudtolni, még a szóvivőnek, meg Gulyásnak is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@colibri: Magyarországon miért nincs szabályozva a két ciklusnál ne tovább lehetősége?
Mert ez eszébe se jutott valószínűleg senkinek hogy vki még 1x ilyen hosszú ideig hatalomban maradhat, vagy azért mert valakik "direkt" nem szabályozták ezt még időben...megnyerik vagy elcsalják az azért nem mindegy...nem tudni már hol nyertek és hol csaltak...valóban csak vár hosszú ideje már az ember...olyan már mintha életfogytos lenne :(((
colibri
@Commenter: Van benne igazság. Az baj, hogy nem jutott eszébe a jogalkotóknak ez a többcikluson átívelő kormányzás szabályozása, több ok miatt is. Pl nyilván nem mindegy, hogy valaki hány éves korában jut a hatalomba. Minél fiatalabb, annál nagyobb a lehetősége az újrázásra. Ez volna a kisebb gond. A baj az, hogy a hosszú évek alatt mindent! a maguk képére formálnak, a 2/3 pedig egyenesen tálcán kínálja a lehetőséget a csalásra. Éltek is vele. Sosem felejtem Nikola emlékezetes mondását, arról, hogy csak egyszer kell nagyot nyerni, szavazati jogot adni a kettős állampolgároknak és 20 évig nincs gond... Honnan tudták előre, hogy így bejön nekik? Nagy mázlijuk még plusszban, hogy pénzügyileg kánaán van, az unió vagon számra adja az eurómilliárdokat, amiből könnyű a politikusoknak élni.
Commenter
Nikola? gondolom ez elütés lehet és itt Mikola Istvánra a volt Népfrontosra gondoltál a kinek pont a savas orvos az unokaöccse? Itt nem nagyon voltak olyan sokan fiatalok hatalomban, sajnos pont orbán tartja a rekordot ő (volt) a legfiatalabb aki a miniszterelnöki székben "landolt". @papa.49-el sokat beszéltük már itt hogy bizonyos korlátokra és kizáró tényezőkre (regnáló) politikusok esetében nagy szükség lenne vagy lett volna. Ha gondolt is ezekre valaki ideje módja meglépni, törvénybe iktatni már nem volt.
Sajnos a számok makacs dolgok. Tudták ha ezt meglépik óriási matematikai fölényt is kapnak. Hogy az eu miért ad még pénzt mindig az is jó kérdés, focira, bérszavazatos kisbuszra minderre...
human
Még Bencsik András is dedónak nevezte ezt a permanens sorosozást. Pedig hát ő azért eléggé az Orbán hívek belső körébe tartozik.
Jozefina
A fidesz egy köcsög, bár nem tudni névszerint ki nyilatkozta ezt!!??
desiro
orbánt meg védik a fitymaszopos bérencei, a bocskoros shikari, durbincs meg a többi balfasz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.