A kispesti Kút-tó erdőben a napokban több hajléktalankunyhót és sátrat is megsemmisítettek. Az ott élőket mindez teljesen váratlanul érte. ... "Jó helyünk volt itt, biztonságban voltunk, sóhajt az asszony, István pedig bólogat a szavaira. Szerintük ha innen elmennek, az erdő tele lesz „drogosokkal és szipusokkal”. Igazságtalannak és felháborítónak tartják, hogy sem a szerhasználókat, sem a bűnözőket nem vegzálják, a hajléktalanokat viszont üldözik. „Mit követtem el? Hogy nem megyek be a gettóba, mint hajléktalan? Ez a bűnöm? Ezért fognak bezárni?”

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na mindenki figyeljen!
.
Erről szól a magántulajdon védelme!
.
Elégetik a hajléktalanok tulajdonát, miért nem égetik el a hajléktalanokat is
nepszava.us/elegetik-a-hajlektalanok-tulajdonat-miert-nem-egetik-el-a-hajlektalanokat-is/
A tulajdonhoz való jog súlyos sérelme lesz, ha megsemmisítik azoknak a hajléktalanoknak a “tárolhatatlan” holmijait, akiket október 15. után az utcán találnak. Igaz, hogy a becsült értéket (amit a megsemmisítők becsülnek meg) megkaphatják, de csak miután levonták az ideiglenes tárolás és a megsemmisítés költségeit. Ez pedig legjobb esetben nulla egyenleg lesz, hacsak nem a hajléktalannak kell még fizetnie azért, hogy elrabolták a holmiját és azt önkényesen meg is semmisítették.
---------------------------
.
Minderre az a válasz egy időben
.
----- Orbán Viktor: "Így kell ezt csinálni, pupákok, és akkor megy előre a világ"
18.10.13 19:48
www.szeretlekmagyarorszag.hu/orban-viktor-tao-felcsut-sportcsarnok-magyar-foci/

""Átadták a 12,5 milliárd forintból épült új felcsúti sportcsarnokot. Az ünnepségen Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is beszédet mondott.""
------------------------
.
Na jó!
.
Áldozott, v mit művelt az ócsai szoc. lakótelep 80 háza 2,4 milliárdba került, miközben Soros György egy milliárdra, és a lakosság által összeguberált KÉT MILLIÁRD narancsköddé vált. Tehát tartgozik a bagázs 600 millióval. Hun vont, hun nincs!
.
Eladott Ország
Legyünk pozitívak NERtársak! Kezd beérni a tízparancsolatos egészségügy, közismert nevén a "therapia Kasleriensis." Az ötödik parancsolat, a ne ölj! már nemcsak a zemberekre, de a csótányokra is kiterjeszthetően alkalmazzák egyes kórházakban, mert Magyarország jobban teljesít. Viszont az nagyon érdekes, hogy mi alapján terjesztették ki legelőször pont a csótányokra ezt a parancsolatot. A megoldás meglepő, de rendkívül NER-kompatibilis. A NER által elvárt ideális ember gondolkodási mód ui. megfelel a csótányok által is művelhető igen furcsa képességnek, ti. a gondolkodó agy nélküli vegetatív létnek. A csótányok is képesek agydúc hiányában, a maradék idegrendszerükkel is tovább funkcionálni .Szájer elvti!
Ott a vonaton hazafelé Brüsszelből, nem gondoltál a hajléktalanokra, amikor az alaptákolmányt írtad? Ejnye, ejnye! Most akkor nem ütközne az alaptákolmányba a hajléktalan törvény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.