A DK elnöke a nagyobb településeken együttműködést szeretne az önkormányzati választáson. Az előválasztást agyrémnek tartja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anima
Gyurcsány, megtennéd a magyar népért, a magyar ellenzék megújulásáért, hogy elhúzol a picsába?
Peller Anikó
Gyurcsány, megtennéd a családomért, a rokonaimért, az olimarháimért, a királlyá koronázásomért, a magyar nép igába hajtásáért, hogy elhúzol a picsába?

Köszönettel, Orbán Viktor
csa-csa
Talán, de csak talán ha a választás előtt meg is tette volna, nem biztos hogy kétharmaddal nyer a fidesz. Persze nem tudjuk milyen lett volna a jobbik, de ők még nem voltak.
bencemacska
@csa-csa: Nem a lömöpönek kellett volna elhúznia? Számold összehány Bp-i helyet b...-k el!
Azt meg meg sem köszönték, hogy a zöldséges kofájuk előtt szabaddá tették az ellenzéki pártok az utat!!!
Nem gondolod, hogy a három nevű társelnököt kellene a 3,14csába elküldeni!?
csa-csa
@bencemacska: Mondhattam volna mást is, - ha épp nem az Ő bandáját olvasom - akik esetleg! elbillenthették volna a mérleg nyelvét! Lehet, hogy akkor sem sikerült volna, de már sosem tudjuk meg.
bencemacska
@csa-csa: Nézd végig Bp-en az egyéni jelölteket, és a rájuk leadott szavazatokat - elsősorban ott ahol a Fidesz nyert - és rájössz, hogy nem lett volna kétharmad.
Pl. Ha Ungár szavazóinak csak fele megy el és szavaz a DK jelöltjére nem nyer a Pénzügyminiszter. (Aki az egyik legvállalhatóbb fideszes!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.