Egységfront szerveződik az ellentmondásos kijelentéséért tegnap rapid módon eltávolított miskolci rendőrkapitány mellett. Pásztor Albertért, aki azt találta mondani, hogy Miskolcon az elmúlt két hónapban minden rablást cigányok követtek el, tüntetést szerveznek, amelyre a helyi cigányvajda is elmegy. A város szocialista polgármestere szintén kiállt a kapitány mellett, együtt az MSZP és a Fidesz-KDNP helyi képviselőivel.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Cseréljen helyet a leváltott kapitánnyal...
nanena
Kérem, ha leváltják, már ne nevezzék ki sehová! Vonuljon vissza a milliárdokkal!
zolcsi53
Nekem az a véleményem hogy ezt a sraskovicsot kisenm neveztemvolna ő ehhez annyit ért kb mint én a zongorához én pedig hülyevagyok eme hangszerhez . Hát itt tart a Magyar politikai elit!
ugyeugye
@zolcsi53: tévedsz. az olajhoz állítólag naon ért :)))
adsl70
jah sraskovics a szokiteshez ert , ezt tobb forumon es portalon targyaltak mar. Ugye a politikai elit mindig a gravitaciot cafolja, mert a bukas iranya mindig felfele torteni ( bizonyos szint folott termeszetesem...)
ezt a irast a kepzelet szulte es nincs valaosag alapja, ha valaki mast allit akkor annak csak a rossz hiszemusege miatt van :)
ugyeugye
szegény tezsvérek. volt egy jó napjuk... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.