A Terror Háza főigazgatója általános iskolában kizárólag magyar történelmet tanítana, és szakítana azzal a szemlélettel, hogy Magyarország eltérésben van Nyugat-Európához képest.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
történelmehamisító kurva anyádat meg az összes fideszesét is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Rengeteg dolgot tettünk történelmünk során ami miatt merünk kicsik lenni. Most éppen a Fidesz miatt.
kokopelli
Öreganyó! Magyarország nincs eltérésben a "nyugattal" szemben? (költői kérdés volt!)
Te hova mentél magadat továbbképezni? Ja,nyugatra ill. tengerentúlra is? Nem használt!
Lehet,hogy a sok, vagy az állandó" nézeteltérés" volt az ok? Nálad a hiba!
papa.49
@kokopelli: Belül, rosszul van ,,bedrótozva,, felül )))))))))))))))))))))
Lepényleső
Mi történt,megmondják azoknak,akik látták az"ifjú kommunisták" miképp alakultak át fydeses tagnak?
Eladott Ország
Schmidt Mária az a történelemtudomány számára, mint Matolcsy György a kardjába beledőlni készülő magyar gazdaság számára, és az, amit tágabb értelemben a fideszes rezsim jelent az egész ország számára: szégyenérzet nélküli menetelés, totális hozzá nem értés, hatalmas pofa, sértődött vernyákolás, a falon áttolt, védhetetlen alternatív valóság foggal-körömmel védelmezése. Szégyellje magát sokadszorra is, Schmidt terrorné! Aki nem más, mint egy kicsinyes, sértett, önmaga tévedhetetlenségébe szerelmes csúszómászó, aki sem a történelmet, sem a történelmi tényeket, sem a megcsúfolt emlékű, elhunyt Pruck Pált, sem honfitársait, de ’56 emlékét sem tiszteli. A hatalom megtartásának igyekezete, és egy ocsmány rendszer kiszolgálása minden emberi jellemvonást kiirtott ezekből a Schmidt-szerű képződményekből. Annyira túltolták az arroganciát, hogy ebbe fognak belefulladni. Mert ennek az ocsmány színjátéknak előbb-utóbb vége lesz.
Schmidt Mária a honvédő...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42551941_2135747623125572_8092278440809463808_n.jpg?_nc_cat=103&oh=6e3f07837ddd26cde48a04a0a623f475&oe=5C634244

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.