A kormány 1,9 milliárd forintot csoportosított át sportberuházásokra, de nem árulják el, pontosan mire, ugyanis azt titkosították. A hvg.hu azt írja, a csillebérci Hosszú Katinka Sportakadémia állhat a háttérben, de az úszó azt mondta, ő erről nem tud semmit. A kormány egy határozattal összesen majdnem 5,8 milliárd forintot vett el az uniós pályázatokhoz szánt forrásokból, ebből 3,8 milliárdot eszközbeszerzésre, 1,9 milliárdot pedig sportcélú ingatlanvásárlásokra és -beruházásokra akarnak költeni. De hogy miért kellett titkosítani a pénz pontos célját, nem tudni. A hvg.hu szerint a Csillebérci Szabadidőközpont helyére tervezett, Hosszú Katinkáról elnevezett sportakadémia kerülhet ennyibe, amihez a telket az állam már 2017-ben 300 millió forintos felárral, 1,8 milliárdért megvette a Magyar Úttörők Szövetségétől és egy magáncégtől. z adásvételről szóló megállapodást szintén titkosították még tavaly, 10 évre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Kérem szépen, a fidesz-fanok felhatalmazták a kormányt arra, hogy az ország pénzét a vezetőik arra költsék, amire akarják és ne kössék a nyilvánosság orrára.
Most akkor mi is a gond...?
görbetükör
Kérem szépen, a fidesz-fanok felhatalmazták a kormányt arra, hogy az ország pénzét a vezetőik arra költsék, amire akarják és ne kössék a nyilvánosság orrára.
Most akkor mi is a gond...?
csipetke
Gratulálok a fidesz szavazóknak,hogy megválasztották ezt a semmiresejó tolvaj bagázst.Ezeknek semmi máson nem jár az eszük,csak azon,hogy milyen elmebeteg dolgokra tudják elsz@rni a közpénzt.Minden előbbrevaló,mint az egészségügy,az oktatás,stb.A családok éve van,de pl 10 éve nem volt családipótlék-emelés,miközben százmilliárdokat csesznek el stadionokra,egy elmebeteg miniszterelnök vezényletével.
RonaGyuri
lopásra kell; nem mindegy, hogy milyen ürüggyel???
RonaGyuri
Orbán bég újabb 2 milliárdja

ennek a különlegessége abban áll, hogy szigorúan titkos

Az az igazság, hogy közérdekű találgatások szerint ez a pénz a bégumé, nem nem a sajátlábasé, hanem a nemzet Katinkájáé, de ezt most hagyjuk.
Az elmúlt napok forgatagában csak úgy felbukkant, hogy „A kabinet egy határozattal 5,8 milliárd forintot vett el az uniós pályázatokhoz szánt források keretéből, 3,8 milliárdot eszközbeszerzésre, 1,9 milliárdot pedig sportcélú ingatlanvásárlásokra és -beruházásokra tett át.”. Az az eszközbeszerzés sem piskóta, de sportcélúnak külön stichje van lévén „Bártfai-Mager Andrea állami vagyonért felelős tárca nélküli miniszter a HVG megkeresésére azt közölte: a minősített adatok védelméről szóló törvény rendelkezései miatt nem árulja el, milyen sportcélú beruházásra költenek újabb milliárdokat”.
Nos a derék média persze találgat és valamiért megint Katinkát találták meg. Azonban a net népe sem rest találgatni:
„Biztosan valamilyen becsületes dologról van szó, ha titkosítani kell egy sportberuházást”,
„még egy kis vasút.?”.amire én azt írtam: „Ha képletesen is, de szerintem közel jársz az igazsághoz; így vagy úgy, de abban biztosak lehetünk, hogy Őfenesége keblét, vagy zsebét dagasztja! =))”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.