Bárány Balázs volt az egyik meghívott vendég a kormánypárti Echo Tv napi aktuális című műsorában, ahol a túlóratörvényről és a kormányellenes tüntetésekről kérdezték. A műsorvezető első kérdése az volt, mit akarnak az ellenzéki képviselők az MTVA elfoglalásával, mire a szocialista politikus elővette a farzsebéből az öt pontot, és felolvasta az...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Dr plágium: Hat bizony ez igy van... De hiaba nem nezi mar tul sok ember az M1-et, ha azt belevesszuk, hogy megiscsak ez a kiralyi tv, amit az adofizetok penzebol tartanak el, hat azt bizony meg kell toluk kerdezni, hogy az ellenzek - vagyis a nep hangja -- miert is nem jelenhet meg ezen a forumon?
Ez az egesz iszonyu nagy feszbuk kozvetites arra volt kivalo alkalom, hogy minden apro tortenest dokumentaljon, - ezeket nem hagyhatja figyelmen kivul egyetlen jelenlegi birosag sem, es hat ebbol rengeteget lattak a fiatalok, (hiszen tulnyomoreszt ok FB-nek, ok a kis technikai geek-ek, - szoval orban, aki max a villanyborotvajat tudja uzemeltetni segitseg nelkul, most megint rafaragott - ha hagyta volna oket beolvasni 3 percig, ejjel 12-kor, amikor max. 500 ember nezi oket, mar reg tul volnanak az egeszen, igy viszont MINDEN leleplezodott, es sikerult eroszakot es testi sertest is elkovetni a kepviselokkel szemben - minden le van dokumentalva, szerintem ezt iszonyu sokan el is mentettek,...
Hat, ez a 21. szazad...:)
Dr plágium
@karma1: Nem baj, vágják csak maguk alatt a fát, remélem hamarosan kidől.
Erre nagyon jó a faszabuk (bár én utálom) de annak köszönhető a 13-i spontán tüntetés is.
karma1
@Dr plágium: En is utalom a feszbukot, de a cel szentesiti az eszkozt ebben az esetben... Erdemes kovetni. Nem veletlenul nincs eszak koreaban FB, es Kinaban is nagyban korlatozzak, na meg az oroszok is.
Jozefina
Nekem tetszett a riport!!! Továbbra is hará fiatalok, hajrá Magyarország!!! O1G??!!
karma1
@Jozefina: Egy szoval sem mondtam, hogy nekem nem tetszik - nana, Barany ugy soporte le a riportert, mint hangyafingot a szel,...:o))))) Nem is tudott mast csinalni, csak felbevagni a riportot.
Dr plágium
Nem tudjátok véletlenül kié a Pólus online nevű hírportál? A faszabukon működik... Az is csak a mocskot szórja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.