Egyre több helyen jelenik meg a tüntetések jelmondatává vált kijelentés. Az Index és a HVG is több képet közölt a bankjegyekről, sőt már pénzérmékről is. 

Bankjegyeken és pénzérméken viszik tovább a tüntetők Simicska híres mondatát Orbánról

Fotó: Index

Az Index olvasói elég gyorsan rákaptak a dologra, rövid időn belül egy egész galériára való képet kapott. Olyan is akadt, aki fémpénzre nyomta rá az O1G feliratot. 

A HVG is találkozott hasonlóval. Ők azt írják, hogy a múlt héten kezdődött tüntetések egyik fő jelszavává nőtte ki magát Simicska Lajos 2015-ös híres mondata ("Orbán egy g*ci"), illetve annak rövidített változata (O1G). 

(Index, HVG)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Jaj de érzékeny lettél társadalmilag... Az a bankjegy, ami a köztől lopnak el az azért nem fáj enbyire mi ? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Milyen kesztyűt, milyen realítás...:) Szerintem szerintem te 89 előtt még csak gondolat voltál, ezért fogalmad sincs, hogy akkor szabadabb média volt. Az, hogy igazságnak állítod be sz útópiátokat azt lehet még te is elhiszed, de akkor miért rettegtek attól, hogy beolvassák követeléseket. Miért rettegtek közvetíteni? Tudjuk jól a válaszokat...mert az valóság lenne..:)
SystemError
@Shikari: Látom napi propagandából dolgozol. Ugyanazokat mondod el, ami a hírhamisító köztévében adnak a hülyegyerekek szájába. Titeket Fidesz VM-nek hívnak? Milyen jól hangzik, hogy virtuális munkatárs a manipulálásra, hírhamisításra. Mi történne veletek, ha ez az oldal feltörődne mi? :) cap.fidesz.hu
SystemError
@Shikari: Jaj de csipőből fideszes farkas kiáltás..Kubatov technikák is ki fognak égni csak szólok.. Akkor kérlek szépen te, mint az "igazság"és ártatlanok védelmezője, , hogy mik azok a bizonyítékok, ami alapján Sorost kriminalizáljátok és mindenkit, aki ellenetek van?. Aztán állja meg a helyét a bíróságon is. Ne ilyen Külföldi orosz állhíroldalról átvett listázásra hivatkozz kérlek, hanem a saját szavaid csöngjenek a füleidben, annak alapján jó? :) Azt üzenem a Kubatovnak, hogy nemsokára újra autószerelő lehet az ukránoknál, ahová való és te is..
SystemError
@Shikari: Nem látom ebben mi az illegális, hogy idézzelek..Nem látom mi illegális van abban, hogy a holokausztot megjárt milliárdos közhasznú szervezetet támogat.. Csak egy fasiszta köcsögöt látok, aki néhány százezerért eladja a hazáját. Voltak itt ilyen házmesterek jobbról és balról is aztán a nép elintézte az ilyen gennyeket, mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.