Ez a srác, azaz Róbert, egy professzionális zeneszerző. Ő készíti a világ legszebb harmóniájú zenéit. Ez ebben a zenei videóban és sok más zenéjében, ami fellelhető az Interneten hamar bizonyítást is nyer, ha elég körültekintőek és kitartóak vagyunk a kereséshez. Ám ez a srác, nemcsak egy szimpla zeneszerző, hanem olyasvalaki, akire az egész külföldi zene és médiaipari szakma felnéz. Egyre több követője van az ismert közösségi portálon. Néhányak elmondása szerint rendkívüli élet és világszemlélettel rendelkezik, mely szinte már olykor félelmetes. Sok lány azt mondta róla, hogy sokszor olyanokat mond nekik, hogy szó szerint beleborzonganak. Állítólag kiválóan képes utánozni a nők hangját és viselkedésüket is. Olyan egyedülálló megnyilvánulásai vannak mindenki szerint, hogy ilyen emberrel még soha az életükben nem találkoztak. Sokan azt mondják, hogy olyan mintha mindenki lelki világába belelátna, akivel csak kapcsolatba lép. Olyan különös és félelmetes zenéi vannak, hogy azok...

(Forrás: youtu.be, MarkyMark által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MarkyMark
...El kell, hogy mondjam mindenkinek, saját tapasztalatból, hogy valami nagyon-nagyon nem e világi figurával van dolgunk. Érdemes rá odafigyelni és ha van kedve bárkinek, kezdje el követni, mert valamit nagyon tud a srác, amit bátran merek állítani, hogy mi egyikünk sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kiwibomba
Ez a szám annyira ott van tőle és olyan kellemes pölö, nagyon ügyes ez fiú, merem én is ajánlani bárkinek :-)
spinninrecords.com/talentpool/track/288371-axoneproductions-nitrous-oxide-feat-aneym-follow-you-romance-axone-remix/
Zsuzsimaci
@Kiwibomba: Nagy nőcsábász ez a DJ is látom, mint a többi pasi:)))))
Kiwibomba
@Zsuzsimaci: :D Én pölö imádom a lemezlovasokat is meg a metál zenészeket is, ők legalább rendesen odateszik magukat kinézetben és hangzásban is és tényleg az embereknek zenélnek és nem magukban cincognak. Sokszor pl egy metálzenében s rap zenében több a mondanivaló még akkor is ha olykor igen agresszív, mint bármi más lagymatag zenében. Robi zenéje pl "levetköztet" engem, komoly, főleg amikor ilyen kellemes zenét készít mint most ez.
Zsuzsimaci
@Kiwibomba: Hűha hopp egy rajongó? :D Sebaj. Azt kellene csak elérni, hogy nyilatkozzon végre és rábeszélni, hogyha legalább behívják őt egy rádióba, mint pl mi is hívtuk a "Nyugatba", akkor ne utasítsa vissza az ajánlatainkat.
Kiwibomba
@Zsuzsimaci: Annyira közelről azért nem ismerem én sem-.én is úgy találtam rá, hogy kering a cikk a neten róla :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.