A kormánypárti Honfoglalás 2000 Egyesület és az általa létrehozott Vlagyimir Putyin Baráti Kör kezdeményezte, hogy a 2019. évi Nobel-békedíjjal – megosztva – az orosz elnököt, illetve Orbán Viktor miniszterelnököt tüntessék ki – írja a az egyesület közleményére hivatkozva a A társaság már három éve is próbálkozott ugyanezzel, akkor Lovász László MTA-elnököt próbálták meggyőzni arról, hogy terjessze fel Orbánt és Putyint a díjra. Ekkor nem jártak sikerrel. Ezúttal az MTA-hoz és a Magyar Országgyűléshez, valamint Kásler Miklós humánerőforrás-miniszterhez fordultak. egyesület szerint azért kellene Orbánnak és Putyinnak kapnia a Nobel-békedíjat, mertaz orosz elnök „a világbéke, az európai kultúra és kereszténység letéteményese, a magyar politikus pedig „a legtöbbet tett kontinensünk békéjének és biztonságának megőrzése érdekében azzal, hogy megvédte Európa határait az illegális (adott esetben terrorista elemek) beáramlásától".

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hajrá fiúk terjesszétek elő.
A Nobel-békedíjat odaítélő bizottság hadd röhögje magát halálra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Commenter: ma, 15:50
Én mindig azt mondom: nem az a baj, hogy elmegy, hanem az hogy mindig visszajön.
Mint a bumeráng...
Commenter
@bencemacska: ahelyett, hogy jól fejbe verné az a bumeráng. De addig jár a korsó a szélsőjobbos kútra amíg el nem törik...
kissé felnőttem
Miért is nem KELET - római császárnak?
ennyi erővel összevont értékrendekkel szochazás kisztitkár Tokaj szőlő vesszeinek örökös őre a haza oltalmazója lőrinc barát és stadionok istápolója .A légierő úttörője, felcsutka drukker, demizsonos pájinka tőltőgető és egyéb érdemrendek biroklója, A magyar NAP oleon ( meggondolandó konzultációra kéne felterjeszteni )
kokopelli
Az ember sokszor azt hitte,hogy már mélyebbre nem tudnak lecsúszni! Úgy látszik,
hogy mindig jók egy következő még hülyébb meglepetésre!Csak arra várok,hogy Ádám
és Éva is magyar volt,mert más nyelvekben hamisan írják le!
simmering73
Én azon csodálkozom, hogy Európa még nem zárta le a keleti határait.
Macskaszem
Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.