Inotai András közgazdász, az MTA Világgazdasági Kutatóintézetének volt igazgatója nemrégen a Népszavának adott interjút. A szakember kitért a rabszolgatörvényre, a magyar gazdaság fejlődési lehetőségeire, az ipar kiszolgáltatottságára.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hú de messzire kerültünk attól hogy gazdaságról tárgyaljunk! Ez a legnagyobb tragédia ebben az országban.
Csizmás Kond
...az ipar kiszolgáltatottsága...hogy rohadna le a bőr azokról akik ezt előokozták...
kissé felnőttem
Fejétől büzlik a hal szól a mondás ez a folyamat 89-től zajlik, a vak is látja már csak a nők vállára tették a felelősség érzetét. Kövér meg turbékol a szülésről aztán hány gyereket nevelt? tán 1-et? ja meg milliókból lehetne ám , de ahhoz nem stadion hanem ész kellett volna a fejekbe és az bölcsőtől az óvodán iskolákon át innovativ önmagát reprodukáló szemlélet kellet volna feltételekkel,lehetőségekkel itthon , nem Londonig kénytelenek menni amikor arról beszélt az ellenzék kevés a nővér az orvos a buszvezető Nagyivbe jőtt a kultúrkárogás hogy az ellenzék pánikot akar kelteni?!!! Volt szakmabeli FEKETENRUHÁS nővér mivé tettétek? ezeken kéne túllépni nem a maradékot mégjobban szétzilálni. Feltételeket teremteni parlamenten belül nem 3-5 milliárdért Nagyanyám mondta: a szamárbőgés nem hallatszik az égig, pénzelni a népet nem 400 tulóra európában a legalacsonyabb a bér, röhely vagy kormány szégyene avagy a 2/3 - é el kéne dönteni de ezt max 24 óra alatt nem évszázados meditáció kéne, pront!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.