Írásban válaszolt Hadházy Ákos és Szél Bernadett 11 kérdésére a hírhamisító Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója. A kérdéseket Hadházy és Szél hétfőn próbálta átadni neki, ez végül csak azután sikerült, hogy egy teljes éjszakát az MTVA székházának előterében töltöttek. A válaszok alapján azt kell mondjam, érdemes volt így tenniük. A...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: "Nevetséges, amikor hírhamisítónak nevez valakit a gyilkos csürhe!"
Te is hírt hamisítótál mert ki a gyilkos csürhe?
magyarbakancs
@Shikari: Én nem akarok akasztani.
Te nekem ugyan olyan fontos honfitársam vagy.
Annak ellenére,hogy semmiben nem értünk egyet.
Sajnos te mindig élet halál kérdést csinálsz abból ha valaki meri bántani a te általad favorizált politikai pártot,annak vezetőjét.
Aki Én
@Shikari: Ha valaki a bíróság által is bizonyítottan tudatosan, aljas szándékból, tömegeket tudatosan manipulálva, félrevezetve hírt hamisít, akkor az hírhamisító.
És ez az ember a KÖZtévé első embere...
Persze te félkegyelmű ezt csak akkor éreznéd, ha nem a fidesz embere lenne. Akkor tudnád helyén kezelni ezt a botrányos tényt.
RonaGyuri
@Shikari: hamarabb elér a szaros férgek végzete mint gondolnád! =))
RonaGyuri
egy karakteres történet:

Az emberi bugyutaság történetének újabb lapjai

ez már nem szimpla műveletlenség, hanem a műveltség totális hiánya

Igen, ismét a közszolgálati TV M1-es csatornája viszi a prímet. Az már csak egy dolog – más portálok is megteszik -, hogy a brexitet a brit emberek nagy többsége elemi tiltakozásaként értelmezik a Soros-bérenc migráncs-párti Brüsszel urai ellen.
Ezt követően azonban olyat műveltek, ami még tőlük is sok(k). Az Európában működő terrorista sejtekről kezdtek el hablatyolni;
műsorvezető azt szerette volna megtudni, hogy hányan lehetnek : azzal kezdte, hogy: Tudom, hogy a válaszhoz delphoi tehetség kellene…
A derék szakértő sem maradt adós a válasszal: igen ez valóban egy költői kérdés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.