A munka törvénykönyvének módosítása, avagy a „rabszolgatörvény” ellen tüntettek Budapesten.

Budapesten is tüntettek a „rabszolgatörvény” és a kormány ellen

Frissítés: a rendőrök felszabadították a Lánchidat, többeket bevittek

Az Index videóján lehet látni egy előállítást:

Korábban írtuk: a tüntetők lezárták a Lánchidat

Élő Magyar Hang-közvetítés:

A szervezők a Fiatalok a Demokráciáért nevű civil szervezet és a Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata, az országos tüntetéssorozat részeként Álljon le az ország – Budapest – blokád címmel hirdették meg az eseményt.

Budapesten is tüntettek a „rabszolgatörvény” és a kormány ellen

A tömegben látni lehetett több magyar és európai uniós, valamint egy Árpád-sávos zászlót is. A menetet egy "Elegünk van" feliratú molinóval vezették fel. A tüntetők az Oktogontól hangos sípolással, dudálással, szirénázással vonultak.

A Mérce korábbi közvetítése:

A demonstrálók egy másik csoportja a Szabadság híd pesti hídfőjétől indult a hídon és a budai alsó rakparton át a Clark Ádám tér felé. Magyar, európai uniós, illetve Momentumos zászlókat lengetnek, sípolnak, skandálnak.

Budapesten is tüntettek a „rabszolgatörvény” és a kormány ellen

A vonulás idejére lezárták a Szabadság híd egyik sávját, és rendőri felvezetéssel mennek a tüntetők.

Több vidéki városban is szerveztek kormányellenes demonstrációkat, ezeket a budapesti tüntetés résztvevői kivetítőn figyelhetik majd.

(MTI)

(Fotók: MTI/Balogh Zoltán, Mónus Márton)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez aztán komoly..."Álljon le az ország – Budapest – blokád" ...szombaton...így bizonyára le fog állni az ország,mert még ilyenkor a fű sem nő!!!
Istentelen nagy marhák nálunk az ellenzéki oldalon,kivétel nélkül...miért nem hétfőtől csinálják,hogy valóban leálljon???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
Nyomják keményen 1500-an ... Ez azért tényleg szánalmas. Nem csoda hogy a Szakszervezetek már elzárkóznak tőlük is !!!
Donáld Tramp
A magukat hatalomba visszavágyó baloldali csürhe, kihasználná a dolgozni akaró melósokat ! Köszönjük Emese
tudode
Az az egész vircsaft ami folyik 2012. január 1-jétől ma tudtam meg a youtube-on, jogi ismeret nélkül értelmezve, hogy valójában Viktor, és Jancsi bá' az eddigi fogalmazásomban KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL ü-CSÖRÖGNEK a bársony hokedlikon,amelynek tudatában van az EU is, de ha a NAGYBETŰS népecske beéri ezekkel a BÁCSIKKAL, azt is, hogy ahhoz, hogy PARTIZÁKODHASSANAK nem csak a lóvét, a jogaikat is jogilag KÉPLETESEN, lefőlözve a KÖZVAGYONT valóságban FÉLELEMKELTÉSSEL lenyúlják!
.
Add tovább:
.
Közzététel: 2018. máj. 30.
--- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Szégyenletes, hogy JOG-ÁSZ létükre megszegve az ESKÜJÜKET, szégyent hozva a jogász társadalomra ÁTVERTÉK a laikus állampolgárokat LÖKÖM, BÖKÖM jelszavakkal, miközben elcuccoltak/nak mindent!
.
A honfoglalás ÓTA erre nem vetemedett egy KÖZSZOLGA sem!
human
@Donáld Tramp: A 400 óra túlórával és 3 éves időkerettel pont Orbán használja ki a dolgozó réteget. Nem értem, hogy ezt miért ilyen nehéz felfognod.
Eladott Ország
@Donáld Tramp: ma, 15:56; A kormány szerint a gazdaság továbbra is hasít, ami nem másnak, mint a Fidesz-KDNP hihetetlen gazdaságpolitikájának köszönhető. Az ő meglátásuk szerint az elmúlt években Magyarország egy sokkal jobb hely lett, a bérek emelkedtek, az ország biztonságosabb lett és jobb nyugdíjasnak is lenni. Ezt hirdetik az összes kormánylapban, propaganda csatornákon és rádiókban egyaránt. A statisztikákat úgy kozmetikázzák, hogy azok a kormány sikerét támasszák alá, még akkor is, ha egyértelmű, hogy ez hazugság. Valós fejlődésről és valós jólétről ugyanis nem beszélhetünk, mint ahogy gazdasági sikerről és a szegénység megszűnéséről sem. Nem más ez sem, mint az állami propaganda újabb hazugsága, amelynek feladata a valóság elfedése. Lássuk most egy pár grafikonon, hogy mi is a valóság, kezdve az uniós minimálbérekkel:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/Atlag.jpg
Magyarországot – a már megszokottak szerint – a lista alján kell keresni, ugyanis továbbra is az unió egyik legalacsonyabb átlagbérét idehaza lehet megkeresni. A tavalyi évhez képest 7.64%-ot emelkedett az átlagbér, amely régiós szinten átlagon aluli, elég csak megnézni a Csehországban tapasztalt 15.24%-os, vagy a szomszéd Romániában tapasztalt 21.46%-os emelkedést. Arról nem is beszélve, hogy Románia mögött Magyarországon kell a legtöbbet adózni, ebből a nevetségesen alacsony fizetésből. Amikor tehát azt olvassuk, hogy a magyar dolgozónak egyre jobb sorsa van, azt ne felejtsük el, hogy szinte bármely más, akár szomszédos országhoz viszonyítva is rosszabbul élünk. Az unióban a valóságban mindössze két ellenfelünk van, Románia és Bulgária, azonban előbbi ország már szinte minden mutatóban elhagyott bennünk, így marad a harc az utolsó helyért Bulgáriával. Erre kéne olyannyira büszkének lenni? kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/penzmosas2.jpg
Donáld Tramp
@Eladott Ország: @human: Ne ide írogassatok ! HARCRA FEL !!! Lázadjatok, Törjetek, Zúzzatok, - s A HAZA fényre derül... Kevesen maradtok... DE legalább megtisztulunk.
Pálinkás Pál
Ez aztán komoly..."Álljon le az ország – Budapest – blokád" ...szombaton...így bizonyára le fog állni az ország,mert még ilyenkor a fű sem nő!!!
Istentelen nagy marhák nálunk az ellenzéki oldalon,kivétel nélkül...miért nem hétfőtől csinálják,hogy valóban leálljon???
Borsodi
Van mit tanulnunk a Franciáktól az biztos! Változás csak akkor lesz ha a nép elveszti a türelmét.
simmering73
Aszongya a vajna híradó: alig százan tüntettek Budapesten.
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaldosó, bunkó. félfaroknyi Sügér! Te Ploesti bányavész!! Bezzeg -Tahó ? megint előadtad magad?
tulipan
@durbincs: még szerencse, hogy nem te vagy, te félfaroknyi natancsos seggnyló, a magyar,B ? - Azt még szégyellhetjük is magunkat ??? Ezen Ákkcentusos miatt ??
Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
frczibor
[=Itt találsz meztelen lanyok a városodban : My.Su/Lanyok
kopacsijanos
A rabszolgák apszoluite nem kapnak fizetést!!
Desischado
Nem abbahagyni, de jóval többen kell hogy legyünk. Elindult valami, ezt kell tovább vinni!
Eladott Ország
@kopacsijanos: ma, 08:54; De a fideszes ingyenélő szarháziak, munka nélkül lettek milliárdosok és elvárják hogy a dolgozók szarér-húgyér dolgozzanak, akik Európa koldusává tették a magyar dolgozókat. Már csak Bulgária van mögöttünk, te fideszes szarjankó, ősbukó, faszparaszt. Kár hogy anyád nem a wc-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna!
Borsodi
@kopacsijanos: Akkor azt is tudod a rabszolgát és családját eltartja a rabszolga tartója.Nem kell fizetnie semmiért (szállás,kaja ruha fűtés ) csak dolgozni kellett.Most viszont sokan dolgoznak de nem tudnak megélni,mert megölik az adóval rezsivel,elveszik a házukat.Kinek rosszabb?
www.youtube.com/watch?v=9Qhn1G5QBGA
Yoda69
Olvassátok el az alábbi cikket és osszatok meg. Nagyon jó
Sajna a propi nem engedte feltölteni

magyarhang.org/publicisztika/allaspont/2019/01/19/orban-viktor-es-a-nagy-bloff/
JAJMÁR
Az emberek felháborodása egyértelműen látszik! De még csak parázs, vigyázni kell vele, mert hamuvá válhat, de fel is lobbanhat! Szépen, finoman alakítgatni kell, és lehetőleg kordában tartani, nehogy mindent felégessen!

Egy mindenre kiterjedő, munkanapra meghirdetett sztrájk kudarc lenne még!
Minden attól függ, hogy a dolgozók mit éreznek a törvény hatásából, s mennyire hajtják azt végre a munkáltaltók. Lehet, hogy nem merik végrehajtani, és szépen elsimulnak a dolgok egy időre! A kormánynak nincs bátorsága ahhoz, hogy visszalépjen!
Tüntetni kell, bárhogy, bárhol, bermikor, bármennyien, de polgárháborúnak semmi értelme nem lenne!
Yoda69
@Shikari: Soros Gyorgy penzen poraztartod orbanviktor es sleppje tanult. Ezt nem artana tenykent rogziteni pontagyadban.
kokopelli
@Yoda69: a " pontagya" telített,az ő által sem értett "liberálfasiszta" oximoronnal!
..meg a "liberálkommunista anarchista" oximoron-quadráttal!...(;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.