Az unortodox gazdaságpolitikával indokolta az egyetem gazdasági kara, hogy miért kellene díszdoktorrá avatni a jegybankelnököt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@simmering73: annál is inkább, mert az unortodox gazdaságpolitikai az illiberális demokráciával múlt év ápr 9-én sírba szállt. Régivágású kereszténydemokrata gazdaságpolitika van bármit is jelentsen ez.
kereső
@Commenter: Most meg már igy "becézik" a lopást? Régi vágású kereszténydemokratikus gazdaság politika?Az unortodox és az illiberális ugyanezt jelentette.A xart befőttes üvegben felrakták a polcra, ráirták, hogy jam- attól még nem lett az!
Commenter
@kereső: így, szerintem, hiszen a nomád játékok óta tudjuk hogy új világrend kelt fel aminek elsőként lehetünk részesei. Műkincsgyűjtői szenvedélyéért is ki lehetne tüntetni.
Szerencsére a tevékenységük egyre kevésbé tetszik, ez már nem fog a Fehér Házba bejutni, de talán a Kreml-be se:
www.atv.hu/belfold/20190126-az-amerikai-szenatussal-iteltetnek-el-az-orban-kormanyt/hirkereso
(beküldeni nem lehet)
cikicakk55
Előtte azért tömjék ki,mert ha csak úgy felavatják egy idő után büdösödni kezd,majd szétmállik. Mindenesetre a szemeit dróttal rögzítsék,mert kár lenne ha valamelyik elgurulna.ki gondolta volna,hogy Magyarországon elég lopni,csalni,hazudni,korruptnak lenni és természetesen szép hosszú nyelvet növeszteni ahhoz,hogy valakit agyhalottként is díszdoktorrá lehet avatni.Szép látvány lesz,mondhatom! Amennyiben egyszer eljutok Debrecenbe,már tudom,hogy merre ne menjek.
Commenter
ez már kimaxolta a Glasgow skálát...epic fail akárcsak a gazdája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.