Vért hányva, csillapítatlan fájdalomban fetrengve szenvedett. Órákig. Egy kórházi folyosón. Már van közlemény is. A beteg menthetetlen volt. Nem lehetett megmenteni az életét. Elhiszem. Az emberségét meg lehetett volna menteni. A méltóságát meg lehetett volna menteni. A közlemény azt mondta: a kórház nem hibázott. Nem hibázott, amikor átnéztek a fájdalomtól üvöltő emberen. Nem hibázott, amikor nem enyhítettek a szenvedésén. A kórházi protokoll. Minden rendben volt. Mindent jól csináltak. Egy ember a folyosón haldoklott órákig, embertelen kínok közepette ott, ahol segítséget remélt. És nem kapott segítséget. Egy közleményt kapott, hogy minden rendben.

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Shikari: MIKOR VOLTÁL EGY LEPUKKANT KÓRHÁZBAN? A laboráns nővér a rossz járólapon esett el. A műtött betegek akik már fürödhetnek egy töredezett csempés zuhanyzóban lehetséges ami garantált egy fertőzés összeszedésére. Sajnos részese voltam és a vége egy különített szoba lakója lettem a műtéti sebemet újra kellet nyitni és minden nap különböző porokkal szórták be. Emiatt potom 3 héttel tovább kellett élveznem ezt az ellátást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.