Négy bajnok (Nagy Tímea vívó, Kenéz György vízilabdázó, Vári Attila vízilabdázó és Becsey János paralimpiai úszó) szólal meg abban a videóban, amit a kormány készített és osztott meg ma. A téma a magyar olimpiai bajnokoknak és érmeseknek és edzőiknek járó életjáradék kibővítése, ami idéntől érvényes. Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott beszélget velük, és érdeklődik a részletekről, mintha nem ismerné azokat. Bánki Erik, Gulyás Gergely és Kocsis Máté fideszes képviselők novemberben nyújtottak be törvénymódosítást, amit el is fogadott a parlament, idén lépett életbe. Forintra fordítva. Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornász, emellett három ezüst- és két bronzérmet is nyert. Neki havi bruttó 2 231 242 lett az életjáradéka. Az öt arany-, és egy-egy ezüst- és bronzérmet nyerő úszó Egerszegi Krisztina bruttó 1 945 830 kap. A szintén ötszörös ötkarikás győztes és egy ezüstérmet is szerző kajakos Kozák Danuta életjáradéka 1 816 100 forint lesz...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Bánki Erik: "Sok olimpikonnal beszéltem a járadék módosításával kapcsolatban, mindannyian támogatták az ötletet.”

Ezen nem is lehet csodálkozni.
Commenter
@CsipkeRózsa: olyan ez, mint a "Nemzet Színésze". Miért emelnek ki néhányat? Minden színész aki a világot jelentő deszkákra lép, a színházat, a közönséget próbálja szolgálni tehetsége szerint. Nincs ez másként az élsportban sem az országot, a közönséget szolgálják. A jelenlegi hatalom kiemelt figyelmet fordít a focira, egyes vízisportokra, más sportágak meg méltatlanul háttérbe szorulnak. Kísérlet sincs csak egy kicsit is kiegyenlítettebb támogatásra.
Lepényleső
Ezekre legyek én büszke,akik parazitaként ülnek a népre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.