A migrációs nyomást nem menedzselni kell, hanem megszüntetni – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

Kovács Zoltán a visegrádi országok (Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország – V4) kormányfői és Angela Merkel német kancellár pozsonyi csúcstalálkozójáról szólva hangsúlyozta: a V4-ek Németország legfontosabb gazdasági partnerének számítanak, és ez az öt ország együtt Európa magját alkotja. Ezeket a jól működő gazdasági kapcsolatokat árnyékolhatják be a migrációval kapcsolatos vitakérdések – tette hozzá.

Kovács Zoltán: a migrációs nyomást nem menedzselni, hanem megszüntetni kell

Fotó: YouTube

Az államtitkár szerint a jelenlegi keretek között is lehetséges a közös fellépés a migrációval szemben. Arra hívta a figyelmet, hogy a nagy döntésekkel ugyanakkor meg kell várni a májusi európai parlamenti választásokat.

Döntsenek az európai emberek a migráció kérdésében – jegyezte meg.

Az EU következő 7 éves költségvetésével kapcsolatban Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország számára elfogadhatatlan, hogy a szegényebb országok a korábbinál kevesebbet kapjanak. A régióba áramló uniós pénz 80 százaléka egyébként is visszakerül Nyugat-Európába, ez tehát kölcsönösen előnyös kapcsolat, amely egyfelől segíti a régió felzárkózását, másfelől szolgálja a nyugat-európai gazdasági érdekeket is – mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
" Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország számára elfogadhatatlan, hogy a szegényebb országok a korábbinál kevesebbet kapjanak. "
Nem lenne a haveroknak mit leosztani, mi?
Állítsátok vissza a jogállami normákat, vazze, ezen törd az a buta fejedet! Te pöcs!
polar450
" Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország számára elfogadhatatlan, hogy a szegényebb országok a korábbinál kevesebbet kapjanak. "
Nem lenne a haveroknak mit leosztani, mi?
Állítsátok vissza a jogállami normákat, vazze, ezen törd az a buta fejedet! Te pöcs!
Borsodi
Pont ő mondja hiszen a fidesz az aki hasznot hajt belőle.Már a csapból is a migráns a meleg víz Soros a hideg folyik és ezt issza a Magyar nép.Mert itat minket a fidesz a süket dumájukkal.Arról beszélne,hogy azok a fiatalok akik Ausztriában dolgozni mentek ki és már ott élnek,haza se jönnek,azok nem migránsok?
Nessy
Édes jó fiam, Kovács! Ki volt az egyetlen nemet mondó az Arab Ligával való tárgyalásra??? Pont az imádott gazdád, hogy szakadjon rá az ég!
Neki úgy kell a migrációval való ijesztgetés lehetősége, mint egy falat kenyér. Másképp hogy tetszeleghetne a hős megmentő szerepében?
Úgy, hogy silentium!
Aki Én
Minden erre irányuló törekvést megvétóztok, mert sajnos pont nektek lét kérdés a migráció.
Nincs még egy olyan tömörülés, akinek a megszólalásainak 98%-a a migráció lenne, vagy aki a propagandáját kizárólag erre építené.
Tehát elmondhatjuk, és a törekvések is ezt támasztják alá, hogy ha valakinek érdeke a migráció, akkor az a fidesz.
Gyakorlatilag ezzel nyertek választást.
Eladott Ország
Kovács Zoltán egy igen bátor ember. A szeme sem rebben a nyíltszíni hazugságok előadása közben, holott neki pontosan tudnia kell (ha nem tudja, akkor hülye, ha tudja, akkor hazug. Más opció nincs), hogy mi a Fidesz által migránskártyának hazudott projekt (egy legális és nyilvános történetről van szó), azt pontosan ki, miből, hogyan finanszírozza. A Fidesz hatalomban maradása érdekében hazudik bele a fideszes szavazók szemébe. Pont. Az meg egyenesen parádés pofátlanság, hogy a körözött macedón elítéltet – akit a Fidesz lopott be Magyarországra érvényes papírok nélkül – úgy próbálja beállítani Kovács, mint egy hőst, egy mártírt, akit azért üldöznek, mert a migráció ellen küzd. Nem. Gruevszki egy illegális migráns, akit azért köröznek, mert jogerősen börtönbüntetésre ítélte a bíróság és nem politikai okokból, hanem konkrétan korrupció miatt. Köztörvényes bűnöző, nem mártír. A magyar kormány pedig egy köztörvényes bűnözőt bújtat és Kovács Zoltán ezt megpróbálja hazugságokkal leplezni. Az alábbi képet nem tudom kihagyni, Demokrata Zoliról:
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
papa.49
Kb. 1 éve bedobták, hogy ,,helyben kéne tartani a tömegeket,, mire az Unió ezt meglépn é, már megvétózza a baromállatja, ebből is látszik csak egy ,,ÖSZTÖNÁLLAT,, nem egyéb !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.