A jegybank versenyképességi programja szerint mindenki eldönthetné, mennyi pénzzel száll be a pénztárba. Az Infostart írta meg, hogy az MNB 330 pontos versenyképességi programja átalakításokat javasol az egészségügyi finanszírozási rendszerben. A javaslat értelmében minden munkavállaló bekerülne egy egészségpénztárba, és igénybe vehetné a magánbiztosító szolgáltatásait is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mi köze van matolcsynak az egészségügyhöz?!
Grafix69
Az elvtársak felfedezték a magánnyugdíjpénztárat amit annak idején elloptak csak most más lesz a neve , a lopás ugyan olyan lesz .
RonaGyuri
@Desischado: versenyképesség a pénzek lenyúlásában
RonaGyuri
@Grafix69: kicsit más, de a sorsa valószínű az lesz! =))
szaboria1
Üres a kassza és megint arra hajtanak, hogy lenyúlhassanak pénzt az emberektől. Pedig már egyszer 3000 milliárdot lenyúltak és el is tapsolták. Igaz ha jól emlékszem épp Matolcsy volt aki azt mondta Ő nem lép ki a magánnyugdíj pénztárból. A kis embereket meg jól meg etették fenyegetéssekkel. Selmeczi nagyasszony azóta nagyon is eltűnt pedig orrba szájba hangoztatta senkinek nem veszik el a befizetése. Pedig mint tudjuk szépen lenyúlták.
Ennek a kormánynak már nem szabad hinni.
emerencia
Van olyan munkáltató, amelyik inkább ad hébe-hóba a dolgozóknak egy kis pénzt bulira. Ez sokkal olcsóbb mint mindenkit a magán egészségpénztárba befizetni. Az jó lenne, ha a tb. jogosult igénybe vehetné a magánellátást úgy, hogy a tb megfizeti azt. Német rokonom egy magyarországi magánklinikán csináltatta meg a fogait anno még az előző átkosban. (Betanított munkás volt egy gyárban.) A német tb. orvos megvizsgálta, megfelelő minőségűnek találta és kifizették. Így is lehetne. A határon belüli magyar emberek zömének ugyanis még mindig olyan alacsony a bére, hogy nem tud külön nyugdíjra és magán egészségügyre többet már áldozni. Vagy a béreket és az alacsony nyugellátásokat kellene alaposan megemelni vagy a közpénzeket a humán szférába befektetni mert szégyenszemre Magyarországon túl sokan halnak meg vagy lesznek rokkantak amiatt, hogy nem kapnak megfelelő orvosi ellátást pedig mindenkinek joga van/lenne az egészséges életre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.