A bankok nem kérhetnek biztosítékot az állami készfizető kezességen túl a babaváró támogatással nyújtott kölcsön biztosítékaként. A hétszemélyes autókra járó támogatás adómentes lesz. Péntek délután benyújtotta a kormány a családvédelmi akciótervhez kapcsolódó törvénymódosításokat. A tervezet szerint az állam készfizető kezességet vállal a központi költségvetés terhére a hitelintézetektől igényelt babaváró támogatással nyújtott kölcsönökre. A maximum 10 millió forintos kamatmentes hitelt 2019. július 1-jétől 2022. december 31-ig lehet kérni, és az állam a készfizető kezességen túl a kamatokat is fizeti majd.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt írtam le már többször is. Miután az "állam" a készfizető kezes, valamint fizeti a kamatokat, ezt az adófizetők, azaz az egész ország fizeti!
Ha delikvens közben kimegy külhonba dolgozni, ha nem tudja/akarja fizetni az alapjában véve kamatmentes hitelt, majd helytállunk helyette.
Igy könnyű adakozónak lenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@verőce21: Na ja, ezt is úgy fogja "behajtani" az állam, mint a kamu pártok állami támogatását.Kamatostul. Hát persze.
Nessy
@verőce21: Ahogy 3 milliós "támogatást" adott pártunk és kormányunk a mi adónkból házvásárlásra illetve bármire, határon túliaknak , úgy hogy már semmin sem csodálkozom.
vacsi
@Nessy: Tökéletesen igaz, de még hozzátenném: lesz egy réteg - jó széles - amelyik ezek után meg sem kísérli fizetni!
Nessy
@vacsi: Tökéletesen igazad van! Sok esetben a közös költséget is attól a lakótól lehet a legnehezebben megkapni, aki jól áll. Aztán mikor már áll a balhé, akkor símán több százezer forintot kifizet egybe.
lusta
@Nessy: Nagyon, de nagyon régen postásként is dolgoztam. Gyakorlatilag a legkevesebb borravalót a gazdagabbaktól kaptam. Persze itt is voltak kivételek, de ők csak a szabályt erősítették.
verőce21
Hamarosan jelentősen meg kell emelni a háztartási gépek, hűtők, tűzhelyek árát is! Annyi pénz áramlik ki a lakosságba, hogy minden pénzt megadnak értük. Aki eddig nem cserélte le a konyha és fürdőszoba berendezéseit, vessen magára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.