UGYAN CSAK ÉRZI HOGY NEKI IS MINDENT SZABAD Somlóvásárhely — Nem nyugszanak a kedélyek az apró Veszprém megyei faluban, ahol korábban a helyiek fellázadtak a plébánosuk ellen. Akkor azért tört ki a balhé, mert a pap felpofozott egy kisfiút. A helyiek szerint most egy újabb incidens történt: egy tanárnő állítja, hogy megütötte őt a lelkipásztor. Az asszony, aki a neve elhallgatását kérte, és aki az ismerősein keresztül osztotta meg velünk a történetét, azt mondta, egy vita fajult el, annak a végére tett egy ökölcsapással pontot a plébános. A pedagógus feljelentést tett.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Minden rendben. Csak a magyar nemzeti-keresztény konszenzuskeresés folyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@lampa laz: akkor már régen híre megy, hogy keresztényüldözés van!!! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Végső fokon igazad van. Ha Bayer és Semjén keresztény, akkor ez a csuhás is az. Ugyan olyan szégyenkeresztény, mint Orbán és az előbb említettek.
namihami
Milyen férje lehet ennek a nőnek?
Ha ezt az én feleségemmel csinálta volna, akkor a valóságba ültetném át, hogy a papnak nincs szüksége az ivari szerveire. Első felindulásomban a markában vitetném vele a plébániára a tojásait.
lampa laz
@RonaGyuri: ezek nem keresztények, kizárólag a jólétért, a ferde hajlamaikért választják hivatásuknak. Mindig azt mondtam, h egészséges, tisztességes ember nem bújik szoknyába.
Nessy
Kisebb településeken a plébános azt hiszi, hogy a középkor jött vissza.
Ennek következtében arrogáns, követelődző,uszító.
Vidéki ismerőseim néha rémregényeket mesélnek. Ha a három műszakos anyuka nem megy templomot takarítani, vagy az egész család nem kíséri vasárnap misére a kisiskolást, a gyerek szekundát kap hittanból. Közben nyomják a kormánypropagandát! Szidja valaki a "békepapokat"! Soha nem kampányoltak ilyen mocskosul a párt mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.