A Jobbik és az LMP budapesti elnökei, illetve a Sétáló Budapest (Puzsér Róbert) csapata szomorúan veszi tudomásul, hogy Budapesten az MSZP tudatosan az ellenzék megosztására játszik – írják szombati közleményükben. Mint kifejtik, szerintük a szocialisták nem beszélnek programról, nem egyeztetnek Budapest jövőjéről, hanem kizárólag pozíciókkal seftelnek. Ezzel ellehetetlenítik a teljes ellenzéki együttműködést. Ezt megelőzően az MSZP, a Párbeszéd, a Momentum és a DK felosztotta egymás között csaknem valamennyi kerületi polgármesterjelölti helyet. Ismert, a főpolgármester-jelölti verseny első fordulójában Karácsony Gergely nyert Horváth Csabával szemben. Utóbbi a megegyezés szerint Karácsony helyén, Zuglóban indulhat. A Jobbik és az LMP már fölsorakozott Puzsér Róbert mögött, aki az úgynevezett előválasztás második fordulójában Karácsony Gergely ellen versenyezne. Eközben az MSZP roma szervezetei elutasították, hogy pártjuk összefogjon a Jobbikkal. Molnár Zsolt, az MSZP budapesti...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem a részegségre gondoltam...
Csizmás Kond
@Horizont: ..pl nem mindent hiszek el amit írnak.
Csizmás Kond
@Horizont: ...te mindig, minden beírásomhoz hozzáadod a saját elképzelésedet...ez nem vall józanságra.
Csizmás Kond
@Horizont: ...sehol nem írtam hogy magamat a józanság példaképének tartanám...
...de az is lehet a te képernyőd mást mutat...
Csizmás Kond
@Horizont: ...íme " Tehát józanságra intesz de magadat tartod annak"...
...vagy ezt nem te írtad ?
Jozefina
LMP-Jobbik-Puzsér??? Akkor inkább tarlós. Gondolom ők is azt akarják, különben együtt indulnának a többi 4 ellenzéki párttal!!! És talán nem kevés támogatást is kapnak a fidesz-kdnp-től!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.