Nehogy politikáról beszélgessenek az emberek. Közösségi reggelit, lakossági növénycserét és kisiparos vásárt érint a főváros döntése.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Úgy is kell!
Nehogy már mindenki azt csináljon, azt beszéljen amit akar és ahol akar!
Majd megmondják, mire gondoljuk és mit hol mondjunk.
Mert a kormány és a párt vigyáz butuska gyerekeire, nehogy elkanászodjanak!
Szerető atyai gondoskodás vesz bennünket körül. Igazán, csak hálával tartozunk. No, meg engedelmességgel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Sziszifusz: 17.07
Nekem is ez jutott eszembe! Érdekes hallgatni a piacon, a rendelőben az embereket! Csak azt nem értem, hogy honnan a fenéből szedték össze a 2,3 millió hívőt! Igaz, a migránsok itt senkinek nem jutnak eszébe!
Sziszifusz
@Shikari: 06:55
Úgy gondolom, azért kifogásolod amiről beszélünk, mert téged nagyon zavar a piacon, amikor zöldség válogatás közben, a közeledben levők szidják Orbán Viktort és bandáját. Ez csupán a ius murmurandi megnyilvánulása.
Ez ne zavarjon téged, mert nagyon-nagyon kevesen lázadnak komolyan a kormány ellen.
Most még "csak" a feszültség fokozódik, a társadalmi robbanás ideje még nem jött el, de ez előbb utóbb szükségszerűen bekövetkezik. Semmi sem tart örökké, így O. Viktor hatalma sem.
Az ő távozása eseten, a potentátok hatalmi harca miatt is, a Fidesz garantáltan atomjaira hullik. Erre lehet, hogy éveket kell várni, de ennek bekövetkezte elő borítékolható.
Tuti, hogy egyszer eljön még, a nemzet ellen elkövetett bűnök miatt mea culpázásnak az ideje.
görbetükör
@Shikari: Ki szerint nem odavaló?
Egyébként énszerintem te nem vagy idevaló!
szegfue
@Nessy: Ahogy mondod!! Ezzel az erővel az egész csarnokot be kellene zárni, mert bizony vásárlás közben én is csak kritikát hallok a kormányról
Sziszifusz
@Shikari: 07:38
Igazad van, a Fideszes propaganda műsorok nem kellenek oda (sem), már van belőle elég. Csak a tévét kell bekapcsolni és egy-két csatornát kivéve, csak úgy ömlik a migráns duma, meg az egyéb, hamisított információkra alapozott, agymosó szöveg áradat.
Az ellenzékiek alig-alig jutnak szóhoz a közpénzből fenntartott a rádió és tévé csatornáknál illetve az újságnak nevezett nyomtatványnál. Ezért, jobb híján, nem marad más lehetőségük, mint a közterületeken történő megszólalás.
Egy szó mint száz, a politika pártok esélyegyenlősége csak mese. Hogy ez így maradjon erre szolgál ez a piaci rendezvény tiltás is.
csak úgy....
@Shikari: látom tibi,hogy te csak 6,30- 7,30 ig tartasz fogadó órát ! :) te egy államtitkár alkat,eszöd is van hozzá,gratulálok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.