A Fidesz szerint "Gyurcsányné" is csak át akarja verni a nyugdíjasokat, mint korábban Gyurcsányék, akik bármit ígértek az időseknek, az ellenkezőjét csinálták.

Fidesz: Gyurcsányék elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől

Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) EP-listavezetője együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá az Országos Nyugdíjas Parlament Egyesülettel. Dobrev Klára ezt követően azt mondta, az Orbán-kormány által használt rendszer arra ítélte a nyugdíjasokat, hogy stagnáló, inkább romló életszínvonalon éljenek.

A Fidesz a közleményében azt írta, Gyurcsány Ferenc és kormánya elvett egy havi nyugdíjat az idősektől, rezsiemeléssel és élelmiszeráfa-emeléssel sújtották őket, a nyugdíjakat pedig hagyták elértéktelenedni.

"Ha rajtuk múlna, akkor megint megszorítások várnának a nyugdíjasokra, mert ők a pénzt inkább a bevándorlók betelepítésére fordítanák" – olvasható a közleményben.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ők adták, nem a fidesz kormány. A világválság miatti több megszorító intézkedés a nyugdíjasokat is érintette.

Az orbán kormány már lassan 10 éve visszaállíthatta volna a 13. havi nyugdíjat, ha már annyira a szívügyük a téma. Orbánék inkább a éves nyugdíjemeléseket is hátrányosan alakították ki, sőt az infláció mértékének megállapítása is mindig egy kis csalással, a nyugdíjasok kárára történik.

Hallgatni arany lett volna, hiszen ott is lebukott a fidesz, hogy az Áfa adóját ők emelték a csillagos égig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Apoca: Csak! Tesco vigyázat! Új foga van a KIFLI TOLVAJNAK ! Ezzel a PROTÉZISEL gyorsabban eheti az ELLOPOT KIFLIT ! youtu.be/1eBK08XT97A
Nessy
Azt nem számolták ki, hogy csak a svájci indexálás megszüntetésévell, mennyit vett el a nyugdíjasoktól pártunk és kormányunk?
Hogy a "dübörgő gazdaság" mellett miért nem adták vissza? Pedig igértek ők még 14. havit is! Szégyelljék magukat!!!
kulabombaafityiszre
Orbánék meg ígértek +2 havit és nem adták meg.
Nessy
@tulipan: Igazad van. Pusztába kiáltott szó minden, amit pártunk és kormányunk nem óhajt hallani, amit nem ök kommunikálnak, ami esetleg bírálni merészelné őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.