Egészen megdöbbentő, hogy a hírek szerint Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja – mondta Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten újságíróknak.

A kormánypárt politikusa szerint a brüsszeli bizottság ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben: a migránsoknak mindent lehet, nekik minden támogatás és ellátás jár, de ami a gyermekes családokat, a gyermeknevelést segíti, azt rögtön nagyítóval kezdik vizsgálni és tiltott állami támogatást emlegetnek – fogalmazott.

Dunai Mónika kifejtette, az Európai Bizottság bevándorlók tízezreinek utalgat havonta pénzt név nélküli migránskártyákra, amelyekből a jelek szerint a Haszan F.-hez hasonló terroristáknak is jutott.

Arra kérte a kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a magyar parlament által megszavazott babaváró támogatás életbe tudjon lépni július 1-jén, és azt védje meg minden lehetséges eszközzel.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az a megdöbbentő, hogy egyik nagyobb hazugság mint a másik, és a kormánypárt ezt terjeszti. Szakadnának meg ott, ahol vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Kicsit hasinlít berluszcoira??!!! De hazudni éppen olyan jól tod!!!
Commenter
@Horizont: hát ő már csak ilyen, valószínűleg nem talál kivetnivalót saját megjelenésében és beszédmodorában. Olyan mintha Szörnyellába öntötték volna szegény Hamupipőkét.
evacica
Na ha nem lesz pénz rá lesz kire fogni! Hát az EU nem engedte!Hazug mocskos banda! betegek, ha nem hazudhatnak! Náluk még mindig van lejjebb! A baj csak az, hogy vannak akik el is hiszik ezt a sok mocskos hazugságot!
evacica
na megvan Schmitt Maris párja! Csak este ne találkozzam velük!
csipetke
Úgy hazudnak,mint a vízfolyás.A baba-projektjüket a kutya se támadja,de ez az elmebeteg kormány folyton hadakozik valakivel.Emlékeztetnek egy idióta szomszédomra,aki állandóan feljelentett az utcából valakit.Ezek unatkoznak,vagy mi?Ahelyett,hogy azon törnék a fejüket,miképp lehetne az egészségügyet rendbetenni,hülyeségekkel foglalkoznak.Ez a kormány mennyit ad a migránskártyákra,hogy állandóan vergődnek miatta?Egy buzernyákot se.Ráadásul már többször elmagyarázta nekik Brüsszel a kártyák mikéntjét,de a fideszesek szövegértése 0...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.