Az NVB elfogadta, de a DK szerint ellenőrizhetetlen a rendszer.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nagyon jól teszik. Végre valakik nem nézik ezt az anomáliát tétlenül. Még a halottakat is megszavaztatták nem csak az analfabétákat. Miért is ismerné be az NVB hogy ez így nincs rendben? Felelősséggel és lekötelezettséggel csak orbán felé tartoznak a választók felé nem!
Peller Anikó
"a DK szerint ellenőrizhetetlen a rendszer." Ja. De melyik fajta nem az?

Tán ellenőrzi valaki a számítógépes rendszert? Miután az összesítések kikerülnek a szavazókörzetekből utána semmiféle ellenőrzés nincs. Annyit hazudnak hozzá amennyit nedvük tartja.
RonaGyuri
Nekimentek volna??? Egy frászt, csupán rámutattak egy nyilvánvaló tényre!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nekimentek volna???

A derék index.hu fintorogva adott hírt arról, hogy a DK betámadta a levélszavazatokat.

Rögzítsük azonnal, hogy okkal és joggal. Ráadásul a dolog legegyértelműbb tényeit felhozva. CSAK! Olyan részeit nem is feszegetve, amikhez némi hozzásértésre is szükség lenne. Például nem csodálkoznak rá arra, hogy a derék Ilon-cicáék honnan szedtek több mint 120ezer díszmagyart, akinek nincs EU-s lakcíme??? Lévén a teljes népesség kb 1 millió, amiből nagyjából 360 ezer a regisztrált, miközben a döntő, többség több mint a 2/3-uk román állampolgárságú, akiknek – lévén Románia EU-s ország – nem lenne joga levélben szavazni!!!
Az sem piskóta, hogy több mint 120ezer kiküldött levélcsomagból, még a fele4 sem küldött vissza érvényesnek minősített szavazatot!!!
kereső
Úúúúúúúgy imádom ezt az egészet. A levélszavazatok ellenőrizhetősége teljességgel kizárt- hiszen a tv.szerint SENKI!! nem ellenőrizheti a válsztói névjegyzéket- a regisztrációt, csak és kizárólag az NVI. Itt kezdődnek a bajok- a szavazói névjegyzék frissitése 10 évenként? Az egész rendszer a csalás -és manipuláció melegágya. A dk. nekimegy az Ep választás kapcsán? Az a baj, hogy a többi nem megy neki. Nem a dk-án kell fanyalogni, hanem feltenni a kérdést, a többi ellenzéki pártnak tetszik a rendszer? Minden rendben van vele? Az is, hogy Te nem szavazhatsz, ha nem érvényesek az okmányaid?,vagy ha otthon hagyon- lassan már születési anyakönyvi kivonat is kell ahhoz, hogy belföldi magyarként szavazhass. A határon túlinak meg az sem baj, ha nem a "hivatalos" boritékot használja- akár wc papirba is csomagolhat. Már megint az sül ki az egészből, hogy akik (még) a 93030 km2-en belül élnek, lassan már nem másodrendűek, hanem a béka feneke alatt vannak a kettősökhöz képest.A többi párt vajh miért hallgat nagyokat az ügyben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.